انواع اقامت

انواع اقامت+ موسسه حقوقی سام
انواع اقامت+ موسسه حقوقی سام

موسسه حقوقی و بین المللی سام با داشتن 16 سال تجربه و صد ها نمونه موفق اخذ کارت اقامت، ضمن ارائه مشاوره رایگان، به روز ترین و کامل ترین قوانین مهاجرتی را در اختیار متقاضیان مهاجرت قرار می دهد. در این مقاله انواع اقامت به طور کامل مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. شایان ذکر است شما عزیزان می توانید با پر کردن فرم مشاوره رایگان و یا تماس با موسسه حقوقی سام از مشاوره تخصصی و رایگان بهره مند شوید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

انواع اقامت 

 اخذ انواع اقامت در چه شرایطی امکان پذیر است؟ اقامت در کشور های مختلف و بسته به روش اقدام به دو دوسته موقت و دائم تقسیم بندی می گردند. محبوبیت مهاجرت به کشورهای پیشرفته و مدرن، میان اقشار مختلف جامعه امری کاملا آشکار است. شناخت و بررسی روش های مهاجرتی تحت عنوان اقامت دائم و موقت، امری مهم در کیفیت مهاجرت و کسب نتیجه مطلوب می‌گردد. برخلاف باور عموم، اقامت دائم و موقت علاوه بر روش های اخذ متفاوت، قوانین و محدودیت های مختلفی برای فرد به همراه دارند.

افراد دارای اقامت موقت تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری، از حداقل حقوق شهروندی برخوردار می باشند، در حالیکه مهاجران دارای اقامت دائم، از حقوق شهروندی بیشتری برخوردار می باشند. اقامت موقت بر اساس روش های اخذ ویزا، به انواع تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و توریستی تقسیم می‌شود. اخذ اقامت دائم نیز از طریق راه های مختلفی چون  اقامت با کار آفرینی، سرمایه گذاری ، ازدواج و… میسر می‌شود. اخذ هر یک از اقامت های مذکور متناسب با کشور مقصد، نیازمند شرایط مختلف و شامل مزیت های مختلفی می باشد.

اقامت دائم 

اقامت دائم (Permanent Residency) به معنی مجوز سکونت شهروندان کشورهای خارجی در کشور ثانی در مدت طولانی و نا محدود با شرایط و قوانین مشخص می باشد. اخذ اقامت دائم به منزله ی برخورداری از اغلب حقوق شهروندی کشور ثانی می باشد. حقوق شهروندی شامل مواردی چون حق تحصیل، حق انجام معاملات، استفاده ی رایگان از خدمات دولتی، استفاده از خدمت بهداشتی رایگان و… می باشد.

البته در برخی از کشور ها شرکت در انتخابات به عنوان کاندیدا یا رأی دهنده برای شهروندان خارجی ممنوع می باشد. تنها برخی از کشورهای مهاجر پذیر، مجوز اقامت دائم صادر می‌کنند و شرایط هر کشور با کشور دیگر متفاوت است. کشور های عضو اتحادیه اروپا پس از بررسی شرایطی مساعد فرد، مجوز اقامت دائم صادر می‌کنند. اما کشورهای دیگر شرایط متفاوتی با اتحادیه ی اروپا دارند. روش های اخذ این اقامت شامل سرمایه گذاری، کار آفرینی، ازدواج با اتباع کشور مقصد، هنرمندی و پناهندگی می باشند.

اقامت موقت

اقامت موقت (Temporary Residency) یکی از انواع اقامت است به حق اقامت شهروندان کشورهای خارجی در کشور ثانی در مدت زمانی کوتاه و معین گفته می‌شود. این مجوز پس از دریافت ویزا یا اقامت موقت صادر می گردد. فرد مهاجر دارای حق سکونت موقت از حقوق شهروندی محدودی در حوزه ی فعالیت های خویش برخوردار است. قوانین کشورهای مختلف در اعطای مجوز اقامت موقت با یکدیگر متفاوت می باشد اما برای اغلب آنها تسلط بر زبان انگلیسی، استطاعت مالی و داشتن مهارت و تخصص جزء امتیاز محسوب می‌شود. در برخی از مواقع، پس از مهیا بودن شرایط لازم می توان پیرو اقامت موقت، اقامت دائم کشور ثانی را دریافت نمود. ویزای تحصیلی، ویزای جاب آفر، ویزای کاری، ویزای گردشگری و ویزای سرمایه گذاری جزء روش های اقامتی موقت به شمار می‌آیند.

روش های اخذ انواع اقامت

اقامت از طریق سرمایه گذاری 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور های مهاجر پذیر یکی از روش های اخذ انواع اقامت محسوب می‌شود. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به صورت خرید ملک یا کار آفرینی است که تنها برخی از کشور ها آن را در دستور کار خود قرار داده اند. هدف از ارائه اقامت سرمایه گذاری، جذب سرمایه شهروندان خارجی و افزایش رونق اقتصادی، توسعه و رشد کشور می باشد. کشورهایی چون کانادا ،ترکیه ، انگلیس ،پرتغال ، استرالیا، قبرس و نیوزلند مطابق شرایط و قوانین خاصی مجوز اقامت صادر می‌کنند.

شرایط برخی از کشورها برای صدور اقامت سرمایه گذاری، شامل عدم سوء پیشینه، تمکن مالی، خرید ملک، خرید سهام، تأسیس شرکت یا کارخانه به ارزش مالی معین شده، ارائه مدرک قانونی سرمایه گذاری یا تمکن مالی و گاهی داشتن مدرک زبان آیلتس می باشد. تعداد معدودی از کشورها برای سرمایه گذار، اقامت دائمی صادر می‌کنند و اغلب کشور ها اقامت بلند مدت 2 الی 5 ساله برای سرمایه گذار صادر می‌کنند. کشورهایی مانند کانادا، قبرس و استرالیا پس از اقامت 5 ساله، اقامت دائمی صادر می‌کنند. دریافت اقامت سرمایه گذاری برخورداری از حقوق شهروندی مانند حق تحصیل، حق معامله و مهاجرت خانوادگی به کشور مقصد می باشد. و کشوری همچون یونان از طریق خرید ملک از همان ابتدا اقامت دائم صادر می نماید.

اقامت با ویزای تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به کشورهای پیشرفته و مهاجر پذیر از طریق اخذ ویزای تحصیلی که یکی از انواع اقامت موقت می باشد، امکان پذیر است. اخذ مدرک زبان معتبر تافل یا آیلتس، کارنامه تحصیلی با نمرات بالا، تمکن مالی و دریافت دعوتنامه ی دانشگاه های کشور مقصد از شرایط اولیه برای دریافت ویزای موقت تحصیلی می باشند. کشور کانادا علاوه بر داشتن تاپ ترین و معتبرترین دانشگاه های مهاجر پذیر، دارای شرایط مطلوب زندگی برای افراد دانشجو می باشد. فارغ التحصیلان دانشگاهی در صورت یافتن کار مناسب و استخدام در مراکز معتبر، می توانند برای تبدیل اقامت تحصیلی به اقامت دائم اقدام نمایند. بنابراین یکی از راه های دریافت اقامت دائم از طریق تحصیل، تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت کاری یا دائم می باشد. پروسه تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت دائم در کشورهای مختلف متفاوت می باشد و به تمکن مالی، سطح تحصیلات، نمرات مدرک تحصیلی و مهارت فرد بستگی دارد.

انواع اقامت+ موسسه حقوقی سام

ویزای تحصیلی

اقامت با ازدواج و تولد

دریافت اقامت دائم از انواع اقامت کشورهای خارجی از طریق ازدواج، دریافت دعوتنامه و تولد فرزند از روش های آسان و بدون دردسر مهاجرتی می باشد.

 ازدواج شهروند خارجی با شهروند کشور مورد نظر، زمینه اخذ اقامت دائم فرد را فراهم می‌سازد. در برخی از کشورها به منظور پیشگیری از ازدواج های صوری برای اخذ اقامت، قوانین محکمی چون ارائه سند مبنی بر ارتباط طرفین با یکدیگر پیش از ازدواج، جریمه و… وضع نموده اند.

تولد فرزند در کشور خارجی به وسیله ویزای گردشگری، در کشورهای تابع قانون خاک، سبب اخذ اقامت کشور محل تولد می‌گردد. طبق قانون خاک، به نوزاد متولد شده در کشورهای تابع این قانون بدون توجه به تابعیت والدین، تابعیت دائم تعلق می‌گیرد.

ارسال دعوتنامه توسط اقوام درجه یک مانند پدر و مادر، فرزند، زمینه اخذ اقامت موقت و دائم افراد را میسر می نماید. صدور این اقامت در کشورهای مختلف به عوامل گوناگونی بستگی دارد. کشورهای اروپایی در صدور این اقامت نامه ها از قوانین سختی بهره می‌گیرند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سوالات متداول 

محبوب ترین نوع اقامت اروپا چیست ؟

یکی از سریع ترین و راحت ترین روش اخذ اقامت اروپا اثبات تمکن مالی است.

برای انواع راه های اخذ اقامت عموما چه شرایطی وجود دارد؟

ارائه مدرک زبان، اثبات تمکن مالی خود، ارائه و تکمیل فرم درخواست ویزا و داشتن بیمه درمانی

بیشتر بخوانید:  تغییرات قوانین پاسپورت دومینیکا برای ایرانیان

نمونه کارهای موفق موسسه سام

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات موسسه حقوقی سام