پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه + موسسه حقوقی سام
پاسپورت ترکیه + موسسه حقوقی سام

بسیاری از اشخاص هستند که تمايل دارند براي رفع محدودیت‌های موجود، پاسپورت یک کشور دیگر را علاوه بر كشور خود داشته باشند تا با داشتن پاسپورت دوم مزایای مختلفی همچون تردد راحت‌تر در کشورهای مختلف جهان را به دست آورند. در حال حاضر ترکیه یکی از بهترین کشور برای گرفتن پاسپورت دوم و اخذ تابعیت برای ایرانی‌ها به حساب می‌آید که در ادامه  پاسپورت ترکیه ارزش آن را مورد بررسی قرار میدهیم .

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

روش های دریافت پاسپورت ترکیه

  • اخذ پاسپورت از طريق سرمايه گذاري در شركت
  • اخذ پاسپورت از طريق افتتاح حساب بانكي
  • اخذ پاسپورت از طريق خريد ملك
  • اخذ پاسپورت از طريق كارآفريني
  • اخذ پاسپورت از طريق اشتغال
  • اخذ پاسپورت از طريق ازدواج
  • اخذ پاسپورت از طريق تحصيل

پاسپورت ترکیه از طريق سرمايه گذاري در شركت

سرمايه گذاري در شركت روشی است كه مي توان با آن اقامت و پاسپورت تركيه را اخذ نمود. براي اين امر مي بايست سرمایه اي معادل 500 هزار دلار به شرکت‌ های این کشور وارد نماييد یا با همین میزان سهام این شرکت ‌ها را خريداري نمایید. لازم به ذكر است كه در این روش سرمایه شما باید حداقل به مدت سه سال در شرکت مذکور باقی بمانید.

پاسپورت ترکیه از طريق افتتاح حساب بانكي

سرمايه گذاري از طريق افتتاح حساب بانكي در يكي از بانک هاي اين كشور، راه ديگري براي اخذ اقامت و اخذ پاسپورت ترکیه مي باشد. مزيت اين روش اين مي باشد كه با افتتاح حساب در بانكهاي تركيه، امکان اتصال به سیستم بانکداری جهانی و برخورداری از مستر کارت یا ویزا کارت نيز برقرار مي شود. نكته قابل ذكر اين است كه ميزان اين سپرده بانكي مي بايست حداقل مبلغ 500 هزار دلار باشد.

پاسپورت ترکیه از طريق خريد ملك در تركيه

خريد ملك يكي از راه هاي اخذ پاسپورت ترکیه محسوب مي شود. خريد ملك نوعی سرمايه گذاري با ريسك كمتر محسوب مي شود. از اين طريق مي توان سرمايه خود را وارد يك نظام اقتصادي با ثبات نمود.

برای اين امر مي توان از سايت هاي خريد فروش املاك در تركيه يا حضوري اقدام نمود. بعد از خريد ملك و طي كردن روال قانوني مي توان به اداره ثبت املاك كشور تركيه مراجعه و براي اخذ شهروندي تركيه اقدام نمایید.

پروسه زمانی بررسي مدارك و صدور تاييده حدود يك هفته می باشد. پس از گرفتن تاييديه حق شهروندي بايد به اداره مهاجرت تركيه مراجعه نموده و براي دريافت مجوز اقامت درخواست داد. در پايان بايد به اداره جمعیت و شهروندی کشور ترکیه مراجعه و با ارائه تاییدیه شهروندی و مجوز اقامت، درخواست خود را نهايي نمود. بررسی نهایی 30 روز زمان می برد و پس از آن، حق شهروندی ترکیه به شخص متقاضی تعلق خواهد گرفت.

پاسپورت ترکیه + موسسه حقوقی سام

اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک

پاسپورت ترکیه از طريق كارآفريني

كارآفريني راه ديگري براي اخذ اقامت و پاسپورت تركيه مي باشد. با راه انداختن یک کسب ‌و کار در تركيه و اشتغال زایی 50 نفر شهروند اين كشور، مي توان حق شهروندی و پاسپورت این کشور را اخذ نمود. واضح است كه راه اندازي كسب و كار در يك كشور ديگر داراي مشكلاتي می باشد كه انتخاب اين روش به نسبت روش های دیگر با استقبال زیادی مواجه نمی گردد.

پاسپورت ترکیه از طريق اشتغال

كار و اشتغال راه ديگر اخذ پاسپورت و اقامت ترکیه می باشد. براي اين امر مي بايست از یک کارفرما و یا شرکت معتبر در این کشور پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانيد ويزاي كار در تركيه را دريافت نمایید، پس از دريافت مجوز كار يكساله از وزارت كار تركيه كه هر بار به مدت یکسال تمديد مي گردد، پس از بازه زمانی ده سال می توان اقامت و پاسپورت تركيه را اخذ نمود.

پاسپورت ترکیه از طريق ازدواج

ازدواج با فردي كه تابعيت كشور تركيه را دارد، یکی از راه های اخذ پاسپورت کشور ترکیه می باشد كه پس از سه سال زندگي در كنار هم، تابعيت و پاسپورت تركيه به شخص اعطا مي گردد. بدين صورت كه در ابتدا اقامت یکساله به فرد داده خواهد شد که قابلیت تمدید را نیز دارد و بعد از گذشت ۳ سال از ازدواج با ارائه مدارک لازم، مي توان براي دریافت شهروندي ترکیه  درخواست نمود.

پاسپورت از طريق تحصيل

 تحصيل یکی از راه های اخذ پاسپورت ترکیه می باشد. هر ساله ۴۵۰۰ نفر دانشجوی خارجی جذب دانشگاه هاي تركيه مي شود كه به دو دسته ي دولتي و خصوصي تقسيم مي شود. در دانشگاه هاي دولتي معمولا به زبان تركي تدريس مي شود.

برخي از دانشگاه هاي تركيه آزمون ورودي دارند كه اين آزمون ها، YOS SAT مي باشد و براي ورود به دانشگاه ها برگزار مي گردند. از جمله دانشگاه هاي تركيه كه مورد تاييد ايران مي باشد دانشگاه كوچ، حاجت تپه، استانبول، آنكارا، اجه و آتاتورك مي باشد. تحصيل در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا در تركيه امكان پذير مي باشد. تحصيل به تنهايي باعث اخذ اقامت و پاسپورت نمی شود اما پس از تحصيل و اشتغال كار مي توان اقامت و پاسپورت تركيه را دريافت نمود.

نکته مهم

داشتن رفتار مناسب اجتماعي و نداشتن سوء پيشينه در تركيه  و توانايي صحبت كردن به زبان تركي در حد رفع نياز ارتباط اجتماعي و داشتن درآمد كافي براي امرار معاش و عدم ابتلا به امراض مسري از جمله شرايط لازم براي كسب اقامت ترکیه و پاسپورت ترکیه مي باشد.

درباره ترکیه

کشور ترکیه همسایه ایران و كشوري اوراسيايي است. کشور ترکیه داراي دولتي سكولار می باشد كه درآن زندگي به دو سبك مدرن و مسلمان به هم درآميخته شده است. اين كشور از نظر طيف ادیان شبیه ايران و 75 درصد جمعيت آن مسلمان مي باشند. فرهنگ، موقعیت استراتژیک و جغرافيايي خوب، رشد اقتصادی، آب و هوا، طبیعت زيبا، فرهنگ و پيشينه تاريخي و اعطا تابعيت دوگانه دلايلي ست كه باعث شده افراد زيادي تمایل به اخذ پاسپورت این کشور را از طرق های مختلف مانند کار، ازدواج، سرمایه گذاری و… داشته باشند. مساحت اين کشور حدود 783563 کیلومتر مربع می باشد و داراي حدود 82٫003٫882 نفر جمعيت می باشد. واحد پول كشور ترکیه لیر می باشد.

در بین پاسپورت كشورهاي جهان پاسپورت تركيه  رتبه 37 را دارد و با آن می توان بدون ويزا به 71 کشور سفر كرد. بدين صورت كه به 45 کشور بدون ویزا مي توان ورود داشت و ويزا را در فرودگاه کشور مقصد اخذ نمود.

پاسپورت ترکیه + موسسه حقوقی سام

درباره ترکیه بیشتر بدانید

مزایای دریافت پاسپورت ترکیه

پاسپورت كشور تركيه جزء 30 پاسپورت برتر جهان مي باشد. پردازش و تحويل گذرنامه و شهروندی ترکیه ظرف 30 روز انجام مي پذيرد. با پاسپورت تركيه امكان سفر به 77 کشور بدون نیاز به ویزا و دسترسی به همه 26 كشور حوزه شينگن وجود دارد و نيازي به حداقل دوره اقامت ندارد و لازم به دریافت ویزای شینگن و انواع آن  نمی باشد.

پاسپورت تركيه اعتبار 10 ساله دارد و قابليت تمديد تا پايان عمر را دارد. همچنین با پاسپورت ترکیه مي توان تابعيت دوگانه داشت و از حق تحصيل رايگان، حق درمان، حقوق بازنشستگي و حق راي برخوردار گرديد. با پاسپورت تركيه امكان سفر بدون ويزا به 114 کشور از جمله کره جنوبی، ژاپن، مالزی، سنگاپور، قطر، تونس، اردن، عراق، مراکش، هنگ کنگ، اندونزی، شیلی، کلمبیا، اکوادور، ال سالوادور، برزیل، آرژانتین، بلاروس، بوسنی و هرزگوین، برونئی، گرجستان، پاراگوئه، صربستان، آفریقای جنوبی، تایلند، قبرس شمالی، اکراین، اروگوئه، ایران و … برقرار مي باشد.

متقاضیان دریافت پاسپورت می توانند با سرمایه گذاری در زمینه های مختلف، پاسپورت معتبر کشور های متعددی را اخذ نمایند. برای کسب اطلاعات در خصوص اخذ پاسپورت کشور های مختلف مقاله های مرتبط را مطالعه فرمایید. پاسپورت دومینیکا ، پاسپورت گرانادا ، پاسپورت قبرس ، پاسپورت سنت لوسیا

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس حاصل فرمایید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سوالات متداول

1- حداقل میزان سرمایه لازم جهت خرید ملک در ترکیه چقدر است؟

حداقل قیمت خرید ملک در ترکیه جهت اخذ پاسپورت ۲۵۰۰۰۰ دلار هست و اگر ملکی به ارزش حداقل ۶۰ هزار دلار خریداری نمایید شما قادر خواهید بود اقامت سه‌ساله دریافت نمایید.

2- آیا می‌توان با اجاره ملک اقامت ترکیه را به دست آورد؟

 بله در حال حاضر با اجاره خانه به‌صورت سالیانه و تمدید آن و سرمایه‌گذاری در ترکیه و یا کار در ترکیه می‌توان اقامت ترکیه را دریافت کرد.

3- آیا می‌توان به‌جای خرید یک ملک به ارزش ۲۵۰ هزار دلار چند ملک که ارزش آنها جمعاً ۲۵۰ هزار دلار باشد خریداری کرد؟

بله مبلغ تعیین شده تنها میزان ارزش ملک را نشان می‌دهد لذا شما می‌توانید یک ملک با این قیمت و یا چند ملک با این قیمت خرید نمایید.

4- با پاسپورت ترکیه می‌توان بدون ویزا سفر کرد؟

بله با داشتن پاسپورت این کشور می‌توان به 72 کشور بدون ویزا و به 49 کشور با گرفتن ویزا در لحظه ورود سفر کرد.

5- چه روش‌هایی جهت اخذ پاسپورت ترکیه وجود دارد؟

جهت دریافت پاسپورت ترکیه می‌توان کار، تحصیل، سرمایه گذاری و یا خرید ملک انجام داد.

6- آیا در صورت تولد در ترکیه می‌توان تابعیت این کشور را گرفت؟

خیر. قانون اعطای تابعیت در ترکیه از اصل خون پیروی می‌کند لذا فرزندان اتباع بیگانه که در این کشور متولد شوند تابعیت این کشور را دریافت نخواهند کرد.

7- با داشتن پاسپورت ترکیه به چه کشورهایی می‌توان بدون نیاز به ویزا سفر کرد؟

با پاسپورت ترکیه می‌توان به کشورهایی مانند برزیل، بلاروس، اوکراین، آذربایجان و لبنان بدون ویزا سفر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات موسسه حقوقی سام