اقامت سوئیس

اقامت سوئیس - موسسه حقوقی سام
اقامت سوئیس - موسسه حقوقی سام

موسسه حقوقی و بین المللی سام با داشتن 16 سال تجربه و صد ها نمونه موفق اخذ کارت اقامت، ضمن ارائه مشاوره رایگان، به روز ترین و کامل ترین قوانین مهاجرتی را در اختیار متقاضیان مهاجرت قرار می دهد. اگر قصد گرفتن اقامت دائم و یا موقت سوئیس را دارید، خواندن این مقاله را از دست ندهید. شایان ذکر است که شما عزیزان می توانید در با تماس با همکاران ما از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

روش های اخذ اقامت سوئیس

  • اقامت سوئیس از طریق کار
  • اقامت سوئیس از طریق تحصیل
  • اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت سوئیس از طریق ثبت شرکت
  • اقامت سوئیس از طریق خرید ملک
  • اقامت سوییس از طریق تمکن مالی
  • اقامت سوییس از طریق ازدواج
  • اقامت سوییس از طریق تولد
  • اقامت سوییس از طریق پناهندگی

اقامت سوئیس از طریق کار

اقامت سوئیس - موسسه حقوقی سام

برای گرفتن ویزای کار کشور سوئیس شرایط برای کسانی که تبعه اتحادیه اروپا، ایسلند، نروژ، لیختن اشتاین هستند و کسانی که تبعه کشورهای دیگر هستند متفاوت است. با این وجود گرفتن ویزای سوئیس هر روز سخت تر خواهد شد. در سال ۲۰۱۵ با توجه به وضعیت امنیتی اروپا و درخواست مردم این کشور به کاهش امر مهاجرت به سوئیس، دولتمردان سوئیس تعداد فرصت های شغلی و اجازه کارهایی که برای تبعه های کشور های دیگر صادر می شد را کاهش دادند. سهمیه کشور های دیگر در بخش اجازه کار کوتاه مدت term)  (Lو اجازه کار بلند مدت (B term) هر کدام هزار عدد کاهش یافت که این کاهش برای ویزای کوتاه مدت کاری تبعه های کشورهای اروپایی نیز رخ داد.

به نظر می رسد که مقامات در نظر داشته باشند که نظارت آن لاین را بر کسانی که در کشور سوئیس اقامت کاری دارند و کار می کنند افزایش دهد، این بدان معنا خواهد بود که هر کارمند خارجی می بایست یک فایل جداگانه در سایت اداره مهاجرت دارا باشد.

مقامات اداره مهاجرت همچنین شرایط اولیه گرفتن ویزای کار را سخت تر از پیش کرده اند از جمله حداقل حقوق لازم و شرایط تمدید اجازه کار بسیار سخت تر شده است. این شرایط باعث شده است تا گرفتن ویزای کار در کشور سوییس محدود تر از قبل شود. با تمامی این اوصاف همچنان ویزای کار سوییس برای کسانی که شرایط پیش فرض را دارند صادر می شود. در واقع سوئیس یکی از کشور هایی است که بالاترین نرخ مهاجرت به آن در اروپا ثبت شده است. تقریبا دو برابر کشور آلمان، به طوری که ۲۰ درصد جمعیت فعلی کشور سوئیس را خارجی ها تشکیل داده اند.

چه کسانی می توانند ویزای کار را دریافت کنند؟

تبعه کشور های اروپایی می توانند به طور رایگان به کشور سوئیس وارد شوند اما باید برای گرفتن اجازه کار، خود را به اداره کار کشور سوئیس معرفی کنند. تبعه کشور های دیگر اجازه اقامت بخصوصی را برای گرفتن ویزای کار سوئیس دریافت می کنند. اینکه شما بتوانید اجازه اقامت و اجازه کار را در کشور سوئیس دریافت کنید یا خیر بسته به پارامتر های متفاوتی دارد، از جمله سهمیه باقی مانده برای استخدام تبعه های خارجی، تجربه کاری افراد، سطح دانش آکادمیک افراد و اینکه هیچ تبعه اروپایی برای این شغل درخواست نداده باشد. شما باید اجازه مقامات رسمی مهاجرت را برای کار داشته باشید. برای اینکه بتوانید در سوئیس اقامت کاری داشته باشید باید ابتدا یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما داشته باشید. کارفرما باید 3 ماه این درخواست را در سوئیس آگهی کند، بعد از آن 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی کند و بعد از آن اگر فرد مناسبی برای آن شغل پیدا نشد، فرد را استخدام نماید. همچنین کارفرما باید مراتب درخواست خود را با اداره کار سوئیس در میان بگذارد و اجازه کار و اقامت را درخواست دهد و تائیدات لازم را قبل از عزیمت خود به سوئیس دریافت نمائید.

داشتن مهارت در شغل، دارا بودن سابقه کار مناسب در زمینه رشته تحصیلی، مدرک دانشگاهی معتبر و تسلط کافی به زبان از جمله فاکتورهایی است که برای یافتن شغل مناسب نیاز دارید. بعد از اینکه شغل مناسب خود را پیدا نمودید اعتبار این اقامت کاری 5 ساله است و با پرداخت بیمه و مالیات، در صورت تمدید قرارداد کاری به مدت 5 سال دیگر فرد می تواند اقامت دائم سوئیس را دریافت نماید.

دریافت ویزای کارآفرینی

کسانی معمولا می توانند در کشور سوئیس برای خود کسب وکار راه اندازی کنند که اقامت دائم این کشور را دارا باشند این بدان معناست که شما حداقل باید ۵ سال در این کشور و در بعضی از موارد ۱۰ سال زندگی کرده باشید. استثنای این قانون برای کسانی است که از طریق ازدواج تابعیت سوئیس را کسب کرده باشند و یا کسانی که بتوانند ثابت کنند کسب وکار آن ها باعث ایجاد شغل در کشور سوئیس می شود و باعث بهبود المان های اقتصادی این کشور نیز می شود.

اقامت سوئیس از طریق تحصیل

دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند باید بدانند که زبان آموزش در کشور سوئیس شامل زبان های آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی و رومانیایی می شود؛ اما در مدارس و دانشگاه های این کشور دانشجویان میتوانند به زبان انگلیسی تحصیلات خود را ادامه دهند. تحصیل در کشور سوئیس در تمامی مقاطع امکانپذیر است و دانشجویان می توانند در مدرسه و سپس دانشگاه، تحصیلات خود را ادامه دهند.

اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری

اصولا مهاجرت به سوئیس از پیچیدگی بسیار خاصی برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا برخوردار است و این شرایط حتی برای اتباع کشور آمریکا نیز اعمال می گردد. درصورتیکه در نظر دارید به صورت سرمایه گذاری به کشور سوئیس مهاجرت نمائید، می بایست که ابتدا یک شرکت حقوقی در کشور سوئیس ثبت نمائید. سپس باید یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی به گونه ای که برای حداقل ۱۰ نفر شغل ایجاد نمائید. مبلغ سرمایه گذاری شده چندان مورد توجه مقامات محلی قرار ندارد ولیکن توجه داشته باشید که حقوق یک کارگر عادی در ماه دست کم ۳۵۰۰ فرانک می باشد. پس از گذشت یکسال در صورتیکه فعالیت اقتصادی قابل قبولی داشته باشید و میزان سودآوری خالص شرکت شما بالای صد هزار فرانک باشد می توانید برای دریافت اقامت سالیانه سوئیس که به کارت اقامت B معروف می باشد، اقدام نمائید که این اقامت پس از گذشت ۵ سال به اقامت نوع دائم که به کارت اقامت C معروف است، تبدیل خواهد گردید. مطابق با قانون جدید مهاجرت که اکنون در پارلمان این کشور در دست بررسی است. دارندگان اقامت دائم C بعد از گذشت ۳ سال می توانند برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام نمایند.

اقامت سوئیس از طریق ثبت شرکت

در روش ثبت شرکت سرمایه گذار می تواند در سوئیس شرکت ثبت کرده و از این طریق به اقامت سوئیس دست پیدا کند. البته شرکت ثبت شده باید سودآوری و تاثیر مثبت داشته و برای شهروندان سوئیسی شغل ایجاد کند. با توجه به پیچیدگی و حساسیت پروسه های ثبت شرکت، فرد بایستی پروسه تشکیل پرونده خود را از طریق وکیل مهاجرتی انجام دهد. متقاضی باید برای شرکت تجاری خود یک نام انتخاب کند و پس از آن تمام مدارک هویتی اش را ترجمه رسمی کند. ارائه طرح توجیهی (بیزینس پلن) برای ثبت شرکت الزامی می باشد. پس از ثبت شرکت در کشور سوئیس به فرد کارت اقامت سوئیس یک ساله اعطا می گردد که این کارت قابلیت تمدید خواهد داشت. در پروسه ثبت شرکت فرد متقاضی باید با توجه به درآمد سالیانه و سود حاصل مالیات بپردازد.

اقامت سوئیس از طریق خرید ملک

اقامت سوئیس + موسسه حقوقی سام

سرمایه گذاری در سوئیس از طریق خرید ملک برای افرادی که به سرمایه گذاری علاقه مندند، امکان پذیر است. لازم به ذکر است که این نوع سرمایه گذاری صرفاً با هدف کسب سود انجام می شود و فرد متقاضی با خرید ملک در سوئیس، اقامت دریافت نمی کند. اگر متقاضی اخذ اقامت از طریق خرید ملک می باشید، می توانید از طریق کشور هایی همچون یونان، اسپانیا و پرتغال اقدام نمائید.

اقامت سوییس از طریق تمکن مالی

کشور سوئیس برای صدور اقامت از طریق روش تمکن مالی، دو پروسه رادر نظر گرفته و افراد را به دو دسته تقسیم بندی می نماید:

  • افراد بالای 55 سال (اقامت بازنشستگان)
  • افراد پایین 55 سال (پروسه مالیات گزاف)

در هر دو روش افراد می توانند بعد از 10 سال اقامت دائم سوئیس و بعد از 12 سال زندگی در این کشور، موفق به اخذ تابعیت و پاسپورت شوند.

افراد بالای 55 سال (اقامت بازنشستگان)

درصورتیکه شما بالای ۵۵ سال سن داشته باشید و بتوانید ثابت نمائید که در گذشته از پیوندی محکم با کشور سوئیس برخوردار بوده اید، تحت شرایط خاصی می توانید برای کارت اقامت B این کشور برای خانواده خود و فرزندان زیر ۱۸ سالتان اقدام نمائید. به عنون مثال ممکن است شما در گذشته چندین بار به کشور سوئیس سفر کرده باشید، به طوری که این کشور یکی از مقاصد اصلی تفریحی شما بوده باشد و یا اینکه دارای سابقه بازرگانی با کشور سوئیس بوده باشید و یا اینکه خود و یا یکی از فرزندانتان در کشور سوئیس تحصیل کرده باشد. همچنین شما باید ثابت نمائید که دیگر قصد فعالیت اقتصادی در داخل و یا خارج از سوئیس را ندارید و میخواهید دوران بازنشستگی خود را آغاز نمائید و همچنین دارای درآمد سالیانه حداقل برابر با ۱۰۰ هزار فرانک سوئیس هستید که از این مبلغ باید ۲۵ هزار فرانک آنرا به عنوان مالیات بر درآمد به دولت سوئیس بپردازید.

افراد پایین 55 سال (پروسه مالیات گزاف)

افراد پایین 55 سال می توانند با استفاده از روش پرداخت مالیات گزاف به دولت تعهد بدهند که بدون نیاز به اجازه کار، مالیات کلیه هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را پرداخت کند. از ابتدای سال میلادی ۲۰۱۶ معیار سنجش محاسبه مالیات این اشخاص بر حسب میزان هزینه‌ها و مخارجشان است.

لیست مخارج زندگی شامل کلیه‌ هزینه‌های مسکن، پوشاک، خوراک، ایاب و ذهاب، تحصیل، تفریح، وسائل نقلیه و… می‌باشد. اگر متقاضی ملکی را اجاره نماید، ملاک هزینه های زندگی‌ اش جهت محاسبه مالیات وی حداقل هفت مرتبه بیشتر از اجاره‌ بهای آن ملک و اگر ملک را خریده باشد هم این مبلغ هفت برابر اجاره‌ بهای ملک (بر طبق نظر کارشناس دولت) خواهد بود. در کل حداقل هزینه‌ های زندگی مورد انتظار اداره مالیات برای شما نباید کمتر از چهارصد هزار فرانک باشد.

برای اطلاع از جزئیات این پروسه بر روی لینک اقامت سوئیس از طریق تمکن مالی کلیک نمائید.

اقامت سوییس از طریق ازدواج

هر شخصی که با یکی از اتباع سوئیس ازدواج نماید، می تواند برای تحصیل یا اخذ تابعیت و اقامت سوئیس تقاضا نماید. مشروط بر اینکه پنج سال در سوئیس اقامت نموده و حداقل 3 الی 5 سال از ازدواج آن ها نیز سپری شده باشد. با این شرایط فرد می تواند تقاضای پاسپورت و تابعیت این کشور را داشته باشد. این ازدواج اگر در خاک سوئیس انجام می شود باید در اداره مهاجرت یا شهرداری منطقه به ثبت برسد. همچنین امکان پیوستن خانواده برای کسی که در خارج از سوئیس با یک تبعه سوئیسی ازدواج کرده نیز وجود دارد. شخص باید شغل مناسب و درآمد خوب و کافی داشته باشد که بتواند از پس هزینه های زندگی خود و خانواده خویش بر آید. فرد باید به نحوه زندگی کردن در سوئیس عادت کرده باشد. مطیع قانون سوئیس باشد و برای امنیت داخلی و خارجی سوئیس خطرناک نباشد.

اقامت سوییس از طریق تولد

به صورت کلی کشورها برای اعطای تابعیت به فرزند از دو روش خاک و خون پیروی می کنند. تابعیت از طریق خاک بدین معناست که فرزندی که در خاک کشوری به دنیا بیاید فارغ از اینکه پدر یا مادر وی چه تابعیتی دارند، تابعیت آن کشور را دریافت می کند. در کشور سوئیس نیز تابعیت از قانون خون پیروی می کند. یعنی اگر پدر یا مادر فرزند متولد شده، سوئیسی باشند فرزند هم تابعیت سوئیسی می گیرد. فرزند یک مادر مجرد نیز تبعه سوئیس محسوب می گردد. فرزندی که از پدر و مادر سوئیسی متولد بشود حتی اگر سوئیس متولد نشده باشد و یا این که پدر و مادر وی رسماً ازدواج کرده باشند یا خیر این طفل سوئیسی محسوب می شود.

اقامت سوییس از طریق پناهندگی

این نوع اقامت به پناهجویان یا به درخواست کنندگان یا متقاضیان پناهندگی داده می شود و تا تصمیم‌گیری درباره تقاضای پناهندگی آنها معتبر می باشد. این اقامت حق کار یا تغییر محل اقامت و حقوق دیگر را شامل نمی‌شود ولی تحت شرایطی ممکن است این محدودیت‌ها برداشته شوند.

این روش اقامت مورد تایید موسسه حقوقی سام نبوده و این موسسه خدماتی در این زمینه ندارد.

شرایط اقامت و پاسپورت در سوییس برای ایرانیان

پاسپورت کشور سوئیس - موسسه حقوقی سام

افراد یا خانواده هایی که موفق به اخذ اقامت سوئیس می شوند در ابتدا اقامت موقت دریافت می کنند و باید حداقل ده سال در این کشور زندگی کرده تا موفق به اخذ تابعیت یا پاسپورت کشور سوئیس شوند. آنچه سوئیس را نه تنها از تمام کشورهای اروپا بلکه از 98% دنیا متمایز می نماید، استاندارد بالای زندگی و رفاه شهروندانی است که در سوئیس زندگی می کنند. سوئیس به غیر از جاذبه های فراوان توریستی امن ترین کشور دنیا برای پول و طلا و در واقع انبار ارزی سایر کشورهای دنیا بوده و در صنایع ساعت سازی و ساخت لنز و تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی و تعیین استاندارد برای تولید هر نوع کالایی رتبه اول کیفیت در جهان را داراست. دفاتر تجاری و بین المللی بسیاری از تمام کشورهای دنیا در بیزینس سنتر های سوئیس فعال هستند. سوئیس تنها کشوری است که در افت تجاری بازار جهانی در فاصله 2008 تا 2012 دستخوش تورم یا افت بازار نشد و قوانین و دستور العمل های مالی تجاری آن سرمشق و منبع علمی، تجاری و سیاسی بسیاری از دولت های بزرگ دنیا قرار گرفت. سوئیس مهمترین کشور ورزش های زمستانی بوده و اهالی آن تقریبا به هر سه زبان انگلیسی فرانسوی و آلمانی مسلط هستند. نسبت درآمد به هزینه های زندگی در سوئیس از تمام کشورهای دنیا بالاتر بوده و امکانات رفاهی و زندگی در آن از لحاظ مدرنیته غیر قابل مقایسه با سایر کشورهای دنیا است. استاندارد آن از شهرهای مدرنی همچون امارات نیز 30% بالاتر است. خانواده یا افراد مقیم سوئیس می توانند در تمام کشورهای اتحادیه اروپا کار یا زندگی کنند و سفارت های امریکا، کانادا و استرالیا به کسانی که اقامت سوئیس را دارند به راحتی ویزاهای طولانی مدت اعطا می کنند. جامعه ایرانی مقیم سوئیس بیش از یکصد و بیست هزار نفر جمعیت دارد و خوشبختانه در سطح بالایی از زندگی برخوردارند و جزء اشراف واقع در منطقه ، خصوصا در شهر زوریخ می باشند.

دوره اقامت و پاسپورت در سوییس

از زمان آغاز پروسه اداری برای اخذ اقامت سوئیس، بسته به روشی که اقدام می نمائید، حدودا پنج تا شش ماه زمان می برد. معمولا اقامت با اجازه کار در ابتدا 3 ساله صادر می گردد. در طول دوره اقامت شما در کشور سوئیس، تقریبا چهار بار و معمولا بدون اطلاع به شما مواردی مشابه اینکه شما در سوئیس زندگی می کنید یا خیر، تجارت یا شغل شما فعال است یا خیر و یا اینکه شما حضور ندارید ولی خانواده در محل زندگی می کنند و حضور بچه ها در مدرسه یا دانشگاه، توسط پلیس محلی چک می شود تا به شرط حضور در پایان سه سال به شما اقامت پنج ساله اعطا گردد. به هنگام تمدید اقامت پنج ساله مجددا اقامت پنج ساله دیگری به شما تعلق می گیرد و زمانی که از بدو ورود شما به سوئیس، ده سال بگذرد می توانید برای پاسپورت سوئیس اقدام نمایید. در غیر این صورت اقامت کل افراد خانواده به صورت خودکار هر پنج سال یکبار تمدید می گردد. همه افرادی که تابعیت سوئیس را دارند، می توانند در انتخابات رأی بدهند مشروط بر اینکه دارای 18 سال سن به بالا باشند.

تابعیت مضاعف در سوییس

براساس قانون تابعیت سوئیس، هیچ محدودیتی برای داشتن تابعیت مضاعف از اول ژانویه 1992 وجود ندارد. این بدان معنی است که خارجیانی که تابعیت سوئیس را می خواهند، نیازی به از دست دادن تابعیت قبلی خود ندارند و خود به خود تابعیت قبلی خود را از دست نخواهند داد.

در بسیاری از قوانین تابعیت کشورها، اجازه انتقال تابعیت از پدر و مادر به فرزندان وجود دارد و به همین جهت بسیاری از بچه هایی که متولد می شوند و پدر و مادرشان تابعیت های مختلفی را دارند بچه های آن ها نیز چند تابعیتی خواهند شد.

کشور سوئیس

کشور سوئیس + موسسه حقوقی سام

کشور سوئیس به زیبایی کوه ها و طبیعت و اقلیم مدیترانه ای آن معروف است. کشور سوئیس تقریبا با ثبات ترین اقتصاد دنیا را دارا می باشد و فرانک سوییس با پایین ترین نرخ نوسان جزء قدرتمندترین واحد های پولی دنیا محسوب می شود. کشور سوئیس یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای دنیا است. هر چند اخیرا به دلیل مسائل امنیتی محدودیت هایی برای ورود به این کشور وضع شده است. تبعه های خارجی که در این کشور اقامت دائم دارند و کسانی که اجازه موقت کار در این کشور دارند حدود ۲۲ % جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.

کشور سوئیس از دین خاصی به طور رسمی حمایت نمی کند. مسیحیت دینی است که اکثر مردم این کشور به آن گرویده اند. ۴۱٫۸ %مردم کاتولیک ۳۵٫۳ % پروتستان ۱٫۸ % ارتدکس هستند. ۴٫۳ % جمعیت این کشور نیز مسلمان هستند. در آخرین تحقیقات مشخص شده است ۲۷ % مردم این کشور آتئیست شده اند.

کشور سوئیس دارای ۴ زبان اصلی می باشد که به ترتیب اهمیت عبارتند از:

  • آلمانی
  • فرانسوی
  • ایتالیایی
  • لاتین

کشور سوئیس با درآمد سرانه ۲۸۰۰۰ پوند در سال، ثروتمند ترین کشور دنیا می باشد و یکی از کشورهایی است که هزینه های زندگی فوق العاده در آن بالا است. سطح درآمد مردم سوئیس متناسب با هزینه های این کشور می باشد. اما در ابتدای اقامت پرداخت این هزینه ها کمی دشوار است. کشور سوئیس بیست و پنجمین کشوری است که به حوزه شنگن پیوسته است. همان طور که می دانید رفت و آمد در کشورهای حوزه شنگن ممانعتی ندارد.

سوئیس نام رسمی کنفدراسیون سوئیس و برگرفته از تلفظ فرانسوی این کلمه می باشد. از آنجایی که در سال ۱۲۹۱ اولین استانی که به کنفدراسیون سوئیس پیوست، سوئیس نام داشت. این نام برای این کشور به یادگار ماند. جمعیت این کشور در حال حاضر بالغ بر ۷٫۵ میلیون نفر می باشد که بیست درصد این جمعیت را اتباع خارجی تشکیل می دهند. ایتالیایی ها، اتباع یوگوسلاوی سابق و سپس پرتغالی ها و ترک ها پرتعداد ترین خارجی ها محسوب می شوند. این کشور متشکل از ۲۶ استان می باشد که اصطلاحا کانتون نامیده می شوند و هر کانتون در امور داخلی خود از خودمختاری نسبی برخوردار هست. زبان رسمی در ۲۰ کانتون آلمانی، ۵ کانتون فرانسوی و ۱ کانتون ایتالیایی می باشد. اما در بعضی از کانتون ها مثل فریبورگ و یا گرابوندان بیش از یک زبان رایج است و در کل از هر سه زبان به عنوان زبان رسمی سوئیس نام برده می شود. سوئیس تنها کشور دنیا است که از سه زبان رسمی برخوردار است.

آب و هوای این کشور در سال های اخیر رو به تعادل نهاده و از زمستان های سرد و سخت کمتر اثری به چشم می خورد. این کشور به طرز با شکوهی در دامنه کوه آلپ قرار گرفته و این مسئله باعث پیدایش جذابیت های خارق العاده ای در این کشور گردیده به طوری که تفاوت آب و هوا در شمال و جنوب این کشور کاملا محسوس می باشد. این کشور به کشور دریاچه ها نیز مشهور است و تعدد و فراوانی دریاچه ها در این کشور کوچک توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کند.

اقتصاد این کشور نیز به نوبه خود در خور توجه می باشد. در حالیکه پس از به وجود آمدن پول واحد اروپایی، کشور های این منطقه تورم سرسام آوری را تجربه کردند ولی این کشور توانست به دور از هرگونه دغدغه خاطری از این پدیده مستثنی بماند. در آمد سرانه مردمان این کشور در حال حاضر ۴۳۰۰۰ دلار آمریکا در سال می باشد و حجم مبادلات تجاری این کشور بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار در سال گذشته بوده و از این میزان ۳٫۵ میلیارد دلار سهم صادرات به ایران و تنها ۲۰ میلیون دلار واردات از ایران بوده است.

از سال ۱۸۴۸ سوئیس دارای سیستم فدرالی مشابه ۲۳ کشور جهان است. سوئیس دارای یک قوه قانون گذاری بنام مجمع فدرال، یک قوه اجرائی بنام شورای فدرال و یک قوه قضائیه بنام دادگاه عالی فدرال است.

زوریخ بزرگترین شهر سوئیس است که در شمال شرقی این کشور، جایی که رود لیمات به دریاچه زوریخ می ریزد واقع شده است. تاریخچه سکونت در این شهر به ۷۰۰۰ سال قبل و زمانی که رومی ها در قرن ۱۵ آن را به نام توریکام می شناختند برمی گردد. امروزه زوریخ از بزرگترین مراکز مالی دنیا محسوب می شود و بیشتر موسسات مالی و بانک ها و همچنین مراکز توسعه و تحقیقات در آن قرار گرفته اند. موزه ها و گالری های هنری و یکی از مهم ترین سالن های تئاتر دنیای آلمانی زبانان در زوریخ سالانه پذیرای توریست های بی شمار است. آب و هوای زوریخ اقیانوسی یا مرطوب قاره ایست و چهار فصل را می توان در آن تجربه کرد.

کشور سوئیس دارای یکی از بالاترین میزان در آمد سرانه در جهان (بالغ بر ۶۰ هزار فرانک) می باشد. دولت این کشور سالیانه حدود ۴ میلیارد دلار را به منظور پرداخت حق بیمه بیکاری هزینه می کند. به طور کلی اقتصاد سوئیس بر مبنای فعالیت های متنوع صنعتی، تجاری و سیستم اقتصاد بازار آزاد استوار است. منابع اقتصادی این کشور، صنعت، کشاورزی، توریسم، بانکداری و بیمه می باشد.

ایمنی و امنیت

  • آمار جرایم در سطح شهرهای سوئیس نسبتا پائین است ولی این بدان معنی نیست که هموطنان در حفظ و نگهداری اموال و مدارک مسافرتی دقت نداشته و بدون رعایت احتیاط در سطح شهر رفت و آمد نمایند. جیب بری، سرقت پول و گذرنامه و دیگر جرائم خرد خصوصا در فصل تابستان و در محل های بازدید جهانگردان اتفاق می افتد.
  • مواردی از سرقت وسایل مسافرین (همانند سایر کشور ها) در هتل ها و رستورانها و مناطق عمومی گزارش گردیده است، لذا رعایت جوانب احتیاط ضروری می باشد.

قوانین، آداب و رسوم

  • مردم سوئیس بسیار به مقررات احترام می گذارند و بی نظمی و نقض مقررات را به هیچ وجه برنمی تابند، بنابراین رعایت قوانین و مقررات واحترام به حقوق دیگرافراد جامعه ضرورت تام دارد.
  • از مسافرین اتوبوس ها، ترامواها و قطارهای درون شهری، بلیط و کارت تردد طلب نمی شود و فرض بر این است که همه دارای بلیط هستند اما هر از چند گاهی مامورین مخفی برای کنترل بلیط و کارت های مجاز تردد سر زده وارد وسایط نقلیه عمومی می شوند. لذا تهیه بلیط اینگونه وسایل نقلیه عمومی قبل از سوار شدن ضروری است.
  • مقررات و قوانین داخلی سوئیس برای گردشگران خارجی نیز کاملا اجرا می گردد و پلیس نسبت به رعایت آن از طرف خارجی ها هیچگونه انعطاف و اغماضی ندارد.
  • افراد خارجی که وارد این کشور می شوند باید مبدا و منبع پول های همراه خود را بدانند تا درصورت سوال از طرف مقامات ذیربط بتوانند پاسخ لازم را داشته باشند در غیراین صورت مشمول پول های قاچاق و غیر قانونی می شوند که به راحتی نمی توان به حل و فصل آن اقدام نمود.
  • برای رانندگی در این کشور می باید گواهینامه ملی آن یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید. یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن قادر خواهند بود بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از ۱۶۰ کشور جهان رانندگی نمایند، مضاف بر اینکه این مجوز به عنوان یک سند معتبر بین المللی، می تواند تعیین و تأیید کننده هویت دارنده آن به شمار آید. اضافه می نماید متقاضیان این نوع گواهینامه می توانند در داخل کشور با مراجعه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معاونت راهنمایی و رانندگی و با ارائه گواهینامه ایرانی معتبر خود، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.
  • به علت عدم وجود قرار داد انتقال محکومین از حبس میان دو کشور، در صورتی که فرد به هر عنوان توسط مقامات قضایی این کشور به زندان محکوم شود، می باید دوران محکومیت خود را در زندان های محلی سپری نماید.
  • چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید، بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده ۳۶ کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.

الزامات ورود و اقامت

  • دولت سوئیس هیچ گونه روادید توریستی را بدون داشتن دعوتنامه از بستگان درجه یک در این کشور برای اتباع ایرانی صادر نمی نماید.
  • باتوجه به مقررات جدید دولت سوئیس، افرادی که بصورت گردشگر وارد این کشور می شوند، هیچگونه شانس اخذاقامت، کار وادامه تحصیل را ندارند و درصورت اقامت غیر مجاز دستگیر و به اردوگاه های پناهندگان فرستاده می شوند. پس از طی دوره زندانی، که دوران سختی برای فرد خاطی از نظر روحی است، وی به کشور مبداء بازگردانده می شود.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

1- برای مهاجرت به سوئیس چگونه اقدام نمایم؟

اولین گام برای مهاجرت به سوئیس شناخت روش‌های مهاجرت به این کشور و انتخاب بهترین روش است. سپس باید شرایط و مدارک مهاجرت را بر اساس روش انتخاب شده فراهم کرد.

2- بهترین روش جهت مهاجرت به سوئیس کدام است؟

قطعاً شرایط شما در انتخاب بهترین روش مهاجرت به سوئیس بسیار مؤثر است؛ اما به‌طورکلی ویزای کار سوئیس، تحصیل در دانشگاه‌های سوئیس، اقامت خود حمایتی و سرمایه‌گذاری در سوئیس از بهترین روش‌های مهاجرت به سوئیس محسوب می‌شود.

3- ارزان‌ترین روش برای مهاجرت به سوئیس کدام است؟

روش‌های کاری مثل دریافت پیشنهاد کار از ارزان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش‌های مهاجرت به سوئیس است. تحصیل در سوئیس نیز دومین روش کم‌هزینه است.

4- آیا برای مهاجرت به سوئیس باید حتماً از طریق وکیل اقدام کنیم؟

خیر. شما می‌توانید با صرف وقت قوانین مهاجرت به سوئیس را بیاموزید. اما مسلماً وکیل می‌تواند با سرعت و دقت بیشتری کار شما را انجام دهد. جهت مشاوره با مؤسسه حقوقی سام تماس حاصل نمایید.

بیشتر بخوانید:  اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

آیا این پست برای شما مفید بوده است ؟

برای نظر دهی بر روی ستاره ها کلیک کنید.

میانگین نظرات 5 / 5. تعداد نظرات : 5

نظری برای این پست موجود نیست.

نمونه کارهای موفق موسسه سام

آخرین مقالات موسسه حقوقی سام