• مشاوره رایگان

  • 021-26766445

  • 021-26766439

  • 0912-5234503 

شنبه, 06 شهریور 1395 ساعت 20:54

اقامت اسپانیا

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

اقامت اسپانیا

{fastsocialshare}
مخاطب محترم، لطفا به آپدیت های انتهای متن توجه فرمایید.
راه های دریافت اقامت کشور اسپانیا:


1.روش تمکن مالی:

در صورتی که سرپرست خانواده ثابت نماید ماهیانه 2500 یورو برای خود، 1000 یورو برای همسر و 500 یورو برای هر یک از فرزندان تحت تکفل خود درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی می باشد.
این درآمد ثابت می تواند از چهار محل ثابت شود:
1.سود سپرده بانکی 2.اجازه نامه ملکی 3.حقوق بازنشستگی 4.سود سهام بورس
متقاضی می تواند پس از گذشت 5 سال از زمان دریافت اقامت، درخواست اقامت دائم و پاسپورت کند.


شرایط اخذ اقامت اسپانیا:

1.تمام افرادی که اقامت دریافت می کنند، باید حداقل 6 ماه در سال در اسپانیا زندگی کنند.
2.فرزندان اگر در سن مدرسه رفتن باشند، باید در اسپانیا مدرسه بروند.
3.تمام کسانی که درخواست اقامت اسپانیا را دارند باید حداقل مدرک دانشگاهی لیسانس و یا مدرک زبان (A1) اسپانیایی از مراکز معتبر داشته باشند.
4.متقاضی بعد از دریافت اقامت اسپانیا حتما باید در اسپانیا ملک مستقل اجاره کرده و یا خریداری نماید.


مدارک لازم جهت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی:

1.مدارک تمکن مالی (گواهی سود سپرده بانکی-اجاره نامه رسمی-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی-گواهی سود سهام بورس)
2.پاسپورت
3.مدرک شغلی
4.چهار قطعه عکس
5.شناسنامه متقاضی و افراد تحت تکفل
6.گواهی عدم سوء پیشینه برای تمام افراد خانواده لازم به ذکر است که متقاضی با گرفتن اقامت از روش تمکن مالی، فقط اجازه کار کردن از طریق ثبت شرکت را دارد و حق کار استخدامی ندارد.
مدت پروسه دریافت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی 4 ماه می باشد.


مزایای دریافت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی:

1.معاف از پرداخت مالیات سالانه
2.عدم محدودیت سنی
3.سهولت در تمدید مجوز اقامت
4.عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
5.امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی
6.سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان


2.روش سرمایه گذاری:

با خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو می توان اقامت اسپانیا را اخذ کرد.
متراژ و موقعیت ملک اهمیتی برای کشور اسپانیا ندارد و تنها نکته مهم داشتن ارزش 500 هزار یورویی ملک خریداری شده است.
توجه : متاسفانه برخی منابع از امکان خرید ملک با مبالغ بسیار پایین تر و اخذ اقامت خبر می دهند. لازم به توضیح است که امکان خرید ملک های ارزان تر وجود دارد، اما برای سرمایه گذاری کمتر از 500 هزار یورو، هیچگونه اقامتی صادر نمی شود.


مزایای دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

1.متقاضی، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال ایشان از ابتدا مشمول دریافت اقامت دائم می شوند.
2.استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر
3.عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت
4.معاف از پرداخت مالیات سالانه
5.عدم محدودیت سنی
6.سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان
مدت پروسه دریافت اقامت اسپانیا از روش خرید ملک 1 ماه می باشد.

خواندن 1770 دفعه

نمونه کارها


نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه اقامت آلمان

نمونه اقامت آلمان

نمونه blue-paper

نمونه blue-paper

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت 2 ساله

اقامت 2 ساله

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

ویزا نوع D

ویزا نوع D

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن یک ساله

ویزای شینگن یک ساله

ویزای مولتیپل

ویزای مولتیپل

ویزای یک ساله

ویزای یک ساله