پاسپورت دومینیکا

پاسپورت دومینیکا + موسسه حقوقی سام
پاسپورت دومینیکا + موسسه حقوقی سام

آیا می دانستید که می توانید به راحتی تابعیت و پاسپورت کشوری دیگر را دریافت نمائید؟ آیا می دانید که کشور دومینیکا در حال حاضر تنها کشوری است که به ایرانیان پاسپورت می دهد؟ با پاسپورت دومینیکا می توان به چند کشور سفر کرد؟ روش های اخذ پاسپورت دومینیکا چیست؟ در این مقاله به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد. ضمن اینکه شما متقاضیان عزیز می توانید از مشاوره تلفنی و حضوری رایگان ما نیز بهره مند گردید. موسسه حقوقی سام با داشتن 16 سال سابقه و ده ها تجربه موفق در اخذ پاسپورت دومینیکا، آماده ارائه خدمات سرمایه گذاری و اخذ تابعیت دومینیکا به متقاضیان محترم می‌باشد.

طبق آخرین گزارشات منتشر شده در (2023)، اتباع کشور دومینیکا می‌توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از 145 کشور و ناحیه دنیا سفر کنند. اعتبار پاسپورت دومینیکا در رتبه 28 ام جهان قرار دارد. از جمله مهم ترین کشور هایی که با داشتن پاسپورت دومینیکا بدون نیاز به ویزا می‌توان تردد نمود، کشور های حوزه شنگن، چین، کره جنوبی و … می باشد. 
 نمونه پاسپورت دومینیکا اخذ شده توسط موسسه حقوقی سام را ملاحظه بفرمایید:

پاسپورت دومینیکا + موسسه حقوقی سام

نمونه پاسپورت دومینیکا توسط موسسه حقوقی سام

البته مدتی است که دولت دومینیکا پاسپورت ها را با ظاهر جدید ارائه می کند. تمامی دارندگان پاسپورت های قدیمی می بایست هرچه سریع تر نسبت به تعویض یا تمدید پاسپورت دومینیکا خود اقدام نمایند. در غیر این صورت قادر به سفر با پاسپورت های قدیمی نخواهند بود. نمونه پاسپورت جدید دومینیکا را در ذیل ملاحظه فرمائید:

پاسپورت جدید دومینیکا

پاسپورت جدید دومینیکا

برنامه اخذ پاسپورت دومینیکا برای سرمایه گذاران

جمهوری دومینیکا یکی از بهترین برنامه های اعطای تابعیت و پاسپورت از طریق سرمایه گذاری (Citizenship By Investment) را ارائه کرده است. برنامه سرمایه گذاری در دومینیکا از سال ۱۹۹۳ فعال بوده است. این برنامه بسیار مشهور، سرمایه گذاران جهان را به مشارکت اقتصادی در این کشور دعوت می‌کند. اگر متقاضیان الزامات قانونی و سایر شرایط مورد نیاز را برآورده کنند، خود و خانواده آن‌ها (همسر، فرزندان وابسته زیر 30 سال، پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ بالای 65 سال) می‌توانند شهروندی و پاسپورت دومینیکا را دریافت کنند. روش های متفاوتی در زمینه اخذ پاسپورت دومینیکا وجود دارد که با توجه به شرایط هر فرد متفاوت می باشد. 

برنامه اقتصادی شهروندی دومینیکا به عنوان مجرایی در توسعه ملی به حساب می‌آید. برنامه اقتصادی مذکور به متقاضیان این امکان را می‌دهد که بدون درخواست اقامت، تبدیل به یک شهروند در کشور مشترک المنافع دومینیکا شوند. لازم به توجه است که سرمایه اهدایی پس از تائید مدارک به حساب خزانه داری دولت دومینیکا پرداخت می‌گردد. شما به عنوان یک شهروند جدید، مجبور به زندگی در دومینیکا نیستید ولی مانند هر شهروند دیگری این حق را دارید که در دومینیکا زندگی کنید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سرمایه‌گذاری در دومینیکا

واحد اعطای تابعیت از طریق سرمایه‌گذاری (CBIU)، اداره دولتی است که با تمام مسائل مربوط به شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری در کشورهای مشترک‌ المنافع دومینیکا سر و کار دارد.

موسسه حقوقی سام ادعای نمایندگی دولت را ندارد. این موسسه نماینده ایرانی یکی از بهترین وکلای رسمی دولت دومینیکا می باشد و تا کنون مفتخر به اجرای ده ها پرونده موفق در خصوص اخذ پاسپورت دومینیکا شده است. تمامی نمایندگان رسمی دولت، در سایت مربوطه عنوان شده اند و ادعای نمایندگی بدون حضور در سایت رسمی دولت فاقد اعتبار است.

تمامی درخواست های شهروندی از طریق سرمایه گذاری، توسط نماینده قانونی دولت دومینیکا بررسی می شوند و کشور دومینیکا صرفا فقط از طریق نمایندگان قانونی معرفی شده توسط CBIU پرونده ها را می پذیرد. با ورود به سایت رسمی دولت دومینیکا می توانید اسامی نمایندگان رسمی را ملاحظه نمائید. موسسه حقوقی سام به کمک یکی از بهترین نمایندگان رسمی دولت دومینیکا مفتخر به اجرای ده ها پرونده موفق در این زمینه شده است.

نمونه گواهی شهروندی دومینیکا (CON) اخذ شده توسط موسسه حقوقی بین المللی سام:

پاسپورت دومینیکا + موسسه حقوقی سام

نمونه گواهی شهروندی دومینیکا توسط موسسه حقوقی سام

هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا

بر اساس اعلام رسمی برنامه شهروندی دولت دومینیکا، سه روش قانونا به عنوان راه های دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری معرفی شده که در ذیل توضیح داده می شود:

1. روش پرداخت بلاعوض به پروژه مورد تایید دولت (Finance)

این روش کم هزینه ترین راه برای دریافت پاسپورت دومینیکا می باشد. در این روش متقاضی مبلغی را به پروژه های در حال ساخت و مورد تایید دولت اهدا کرده و پاسپورت دومینیکا را برای خود و خانواده دریافت می کند. مجموع تمام هزینه ها در این روش به شرح ذیل است:

یک نفر

122،500 دلار

زوج

158،500 دلار

خانواده با دو فرزند زیر 12 سال

158،500 دلار

 2. روش پرداخت بلاعوض به دولت (Donation)

در این روش افراد می بایست با توجه به تعداد اعضای خانواده مبالغی را مستقیما به دولت دومینیکا اهدا کرده و پاسپورت دریافت نمایند. مبلغ اهدایی به دولت دومینیکا بستگی به تعداد نفرات خانواده دارد و طبق سایت رسمی دولت به شرح ذیل است:

متقاضی اصلی ( یک نفر، فارغ از اینکه شخص مجرد باشد و یا خانواده داشته باشد)

100,000 دلار

متقاضی اصلی و همسر

150,000 دلار

خانواده ۴ نفره با فرزندان کمتر از ۳۰ سال

175,000 دلار

هر عضو بیشتر از چهار نفر که زیر ۱۸ سال باشد

25,000 دلار

هر عضو بیشتر از چهار نفر که بالاتر از ۱۸ سال باشد

50,000 دلار

3. روش سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت برای اخذ پاسپورت دومینیکا

سرمایه گذاری در ملک یا پروژه های مورد تایید دولت مانند هتل های در حال ساخت به ارزش حداقل 220,000 دلار و نگهداری آن به مدت حداقل سه الی 5 سال

هزینه های دولتی (تنها مربوط به روش سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولت) به شرح زیر است. این هزینه ها به جز هزینه های جانبی اعطای شهروندی است.

نوع متقاضی

هزینه (دلار آمریکا)

متقاضی اصلی

25,000

همسر

10,000

خانواده حداکثر 4 نفره

35,000

خانواده حداکثر 6 نفره

50,000

خانواده 7 نفره یا بیشتر

70,000

وابستگان اضافی

هر نفر 25,000

همانطور که بیان کردیم روش های دیگری در زمینه اخذ پاسپورت دومینیکا وجود دارد که با توجه به شرایط هر فرد متفاوت می باشد، لذا شما می توانید از مشاوره رایگان تخصصی موسسه حقوقی سام بهره گرفته و بهترین روش ممکن را با توجه به شرایطتان انتخاب نمائید.

هزینه های اداری اخذ پاسپورت دومینیکا

علاوه بر هزینه‌ هایی که در بخش‌ های قبلی گفته شد، هزینه‌ هایی هم وجود دارند که برای انجام دیگر اقدامات اداری و مراحل دریافت پاسپورت دومینیکا باید پرداخت شود. این مبالغ در ابتدا پرداخت شده و فارغ از نتیجه پرونده، غیر قابل بازگشت می باشد.در تاریخ 17 جولای 2023 هزینه بررسی پرونده برای همه اعضای خانواده افزایش یافته و به شرح ذیل می باشد. هزینه ‌های زیر در هر 3 روش ضروری هستند:

نوع هزینه

مبلغ (دلار آمریکا)

هزینه ثبت درخواست

1,000

هزینه چک امنیتی برای سرپرست خانواده

25,000 هر نفر

هزینه چک امنیتی برای همسر و وابستگان بالای 16 سال

15,000 هر نفر

هزینه چک امنیتی برای وابستگان 12 تا 15 سال

10,000 هر نفر

هزینه گواهینامه تابعیت (CON)

250

هزینه صدور پاسپورت

1,200

چرا پاسپورت دومینیکا؟

کشور دومینیکا کشوری است که در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به اعطای پاسپورت و حق شهروندی اقدام می‌کند. (حدود 4 الی 6 ماه)
این کشور یکی از پایین ترین قیمت ها را در میان کشور های اهدا کننده پاسپورت با سرمایه گذاری، ارائه می‌ کند.
در دومینیکا روند رسیدگی به پرونده ها سریع است.
شهروند دومینیکا از معافیت مالیاتی برای بسیاری از امور برخوردار خواهد بود.
دارنده پاسپورت دومینیکا امکان سفر به بیش از 145 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا را دارد.
عدم اطلاع کشور اولیه از اعطای تابعیت دوم.
شهروندی مادام العمر و اعتبار 10 ساله پاسپورت دومینیکا و سهولت در تمدید مجدد.

نمونه پاسپورت جدید دومینیکا

نمونه پاسپورت جدید دومینیکا

زبان کشور دومینیکا

زبان رسمی اول کشور دومینیکا ، انگلیسی بوده و فرانسوی بعنوان زبان دوم در نزد مردم تکلم می‌شود.
اخذ پاسپورت دومینیکا همراه با بهره مندی از کلیه حقوق شهروندی و استفاده از امتیازات دولتی می‌باشد.
دومینیکا کشوری مستقل است که جزء کشورهای مشترک المنافع انگلستان می‌باشد. بنابراین پاسپورت آن از ارزش بالایی برخوردار است. علاوه بر آن در صورت عدم حضور نماینده کشور دومینیکا، سفارت انگلستان می‌تواند نسبت به انجام امور متقاضی اقدام نماید.
تحصیل در این کشور به زبان انگلیسی بوده و سیستم آموزشی بر اساس سیستم بریتانیا می‌باشد.
از آنجائیکه دومینیکا از نظر منطقه زمانی برابر با منطقه زمانی نیویورک آمریکا می‌باشد لذا مکان مناسبی برای تجارت می‌باشد.

 مدارک لازم برای پاسپورت دومینیکا

• کپی گذرنامه متقاضی پاسپورت دومینیکا
• کپی شناسنامه تمامی اعضای خانواده
• مدرک ازدواج و یا طلاق متقاضی پاسپورت دومینیکا
• گواهی کار، اگر کسب و کار خودتان را دارید وضعیت مالی دقیق مورد نیاز است.
• آخرین فیش پرداخت مالیات بر درآمد متقاضی اصلی پاسپورت دومینیکا
• رزومه و گزارش پیشینه کاری سرپرست خانواده
• ترجمه رسمی از مدارک دانشگاهی متقاضی پاسپورت دومینیکا
• مدرک تایید سلامت پزشکی
• گزارش پلیس با اثر انگشت از کشور محل تولد و همچنین کشوری که هم اکنون مقیم آن هستید (اگر یکی نیستند) که برای هر متقاضی بالای 16 سال ضروری است.
• گواهی وضعیت کاری فعلی
• گواهی بانکی متقاضی اصلی
• گواهی تحصیلی از مدیر مدرسه و یا دانشگاه (برای افراد زیر 30 سال)
• 10 قطعه عکس مطابق سایز و مشخصاتی که دولت تعیین کرده برای متقاضی اعضای خانواده (در این مورد شما را راهنمایی خواهیم کرد).
• معرفی منابع مالی کسب شده (مانند سود حاصل از تجارت و یا مبلغ به ارث برده شده و یا مبلغ دارایی فروخته شده)
مطمئن باشید که اطلاعات شما به صورت کاملاً امن نزد ما و دولت دومینیکا باقی می‌ماند و برای هیچ شخص ثالثی آشکار نمی‌ گردد. دولت دومینیکا و موسسه حقوقی سام در این مورد بسیار محتاط عمل می‌کند.

تفاوت تابعیت و اقامت

به طور کلی تفاوت های زیادی میان تابعیت و اقامت وجود دارد. تابعیت بدون شرط است و افراد پس از دریافت آن دارای حق زندگی دائم، حق رای و کلیه حقوق قانونی شهروندان عادی آن کشور می‌شوند. شما می‌توانید از تمام حقوق یک شهروند دومینیکا به صورت کامل استفاده کنید.

برای حفظ اقامت در بسیاری از کشورها شرط های بسیاری وجود دارد. در صورت گرفتن اقامت از یک کشور، حق و حقوق شما نسبت به شهروندان محدودتر است. وقتی از کشوری تابعیت می‌ گیرید، مجبور به زندگی در آنجا نیستید و هیچگونه محدودیت زمانی برای شما وجود نخواهد داشت. اما حق اقامت معمولاً دارای زمان محدودی است و در صورتی که شخص مقیم حدود 6 ماه از سال را در کشور محل اقامت زندگی نکند، دچار مشکلاتی شده و حتی در اکثر مواقع ممکن است اجازه اقامت خود را از دست بدهد.

درباره دومینیکا

دومینیکا کشوری است جزیره‌ای در دریای کارائیب. نام رسمی آن کشور همسود (مشترک‌المنافع) دومینیکا و پایتخت آن روسو است. دومینیکا از جزایر بادپناه و بخشی از منطقه آنتیل کوچک است و به خاطر طبیعت دست‌نخورده‌ای که دارد «جزیره طبیعت کارائیب» نامیده شده‌ است.

این کشور در فاصله حدود 2000 کیلومتری جنوب شرقی فلوریدا و در جنوب گوادلوپ و در شمال مارتینیک واقع شده؛ مساحت دومینیکا 754 کیلومتر مربع و جمعیت این کشور حدود 71000 نفر است. زبان رسمی این کشور انگلیسی است و زبان‌های کریول دومینیکایی و فرانسوی نیز به عنوان زبان‌های گفتاری استفاده دارند.

جزیره دومینیکا از دیدگاه زمین‌ شناسی

جزیره دومینیکا از دیدگاه زمین‌شناسی جوان‌ترین جزیره آنتیل کوچک است و به این خاطر فعالیت‌های آتشفشانی و زمین‌ گرمایی هنوز در آن دیده می‌شود. دریاچه جوشان، که دومین چشمه آب‌گرم دنیا است در دومینیکا واقع شده‌ است.

کریستف کلمب این جزیره را به نام روز یکشنبه (در لاتین: dominica) یعنی روزی که این جزیره را کشف کرد نام‌گذاری نمود. کشف این جزیره در تاریخ ۳ نوامبر ۱۴۹۳ بود. امروزه ۸۶٪ از مردم دومینیکا سیاه‌ پوست هستند.

دومینیکا که از سال ۱۸۰۵ به تصرف امپراتوری بریتانیا در آمده بود، در سوم نوامبر سال ۱۹۷۸ از بریتانیا استقلال گرفته و به عضویت سازمان ملل متحد درآمد. طوطی شاهی پرنده ملی این جزیره است و نگاره آن بر روی پرچم دومینیکا نیز نقش بسته است.

محیط زیست دومینیکا

این کشور در منطقه استوائی قرار گرفته و هوای نسبتا گرم دارد و دمای هوا از 10 درجه سانتی‌گراد در زمستان تا 33 درجه در تابستان می باشد. مقدار سالیانه ریزش باران در برخی بخشهای این کشور تا چهارصد اینچ میرسد.
پایتخت کشور دومینیکا Roseau روسو (با تلفظ همچون گل رز) و به معنی نیستان است.

دومین شهر مهم دومینیکا شهر پورتسموث Portsmouth است که در شمال غربی دومینکا قرار دارد. دانشگاه پزشکی راس در این شهر می باشد. جمعیت دومینیکا بیش از 71000 نفر است.
دومینیکا کشوری است کوهستانی و سراسر سبز و جنگلی که بیش از 9 آبشار دیدنی و دومین دریاچه بزرگ آب جوشان دنیا را در دل خود دارد.

هوا در بسیاری از بلندی های این کشور خنک است و هوا روی هم رفته گرما و رطوبت کمتری نسبت به جزایر دیگر دریای کارائیب دارد.
در این کشور جنگلی هیچگونه جانور درنده و خطرناک همچون شیر و ببر و پلنگ و گرگ و مار زهری یافت نمیشود.

تاریخ دومینیکا

دومینیکا در تاریخ ۳ نوامبر ۱۴۹۳ توسط کریستف کلمب و در طی سفر دومش به «بر جدید» کشف شد. او این سرزمین را در اختیار بومیان سرخ‌پوست کارائیبی و جنگجویی یافت که از نسل بومیان آراواک بودند.
در قرن شانزدهم کشتی‌های اسپانیایی به دلیل شرایط باد و جریانات آبی مناسب، معمولاً در دومینیکا لنگر می‌ انداختند ولی به دلیل مخالفت و مقاومت‌ های مردم دومینیکا، عملاً در آنجا ساکن و مستقر نشدند.

سیاست دومینیکا

حکومت این کشور دموکراتیک و مردم سالار است. قوه مقننه پارلمان دومینیکا است که وظیفه قانون‌ گذاری را بر عهده دارد. رئیس کشور؛ رئیس جمهور و رئیس دولت؛ نخست وزیر است که با رای مستقیم مردم برگزیده می‌شوند.

اقتصاد دومینیکا

اقتصاد این کشور بر پایه کشاورزی استوار بود ولی اکنون بیشتر تکیه بر توریسم محیط زیستی یا اکوتوریسم دارد. همه ساله شمار بسیاری از مردم شهرنشین جهان صنعتی برای دیدن طبیعت بکر و دست نخورده و کوهنوردی و قایقرانی و غواصی و دیدن گله‌های نهنگ به این کشور سفر می کنند.
از جمله محصولات کشاورزی دومینیکا می توان از موز، نارگیل، کاکائو، قهوه و مرکبات نام برد.
در دومینیکا، همچون کشورهای پیشرفته غربی، می توان از اینترنت و تلفن همراه و فکس و کارتهای اعتباری گوناگون و دستگاههای خودپرداز بانکی برخوردار بود.

استان‌های دومینیکا

دومینیکا به ۱۰ استان تقسیم شده‌است که عبارتند از:
1- استان سنت اندرو
2- استان سنت دیوید
3- استان سنت جورج
4- استان سنت جان
5- استان سنت جوزف
6- استان سنت لوک
7- استان سنت مارک
8- استان سنت پاتریک
9- استان سنت پاول
10- استان سنت پیتر

دین در دومینیکا

اکثر مردم مسیحی هستند و به صورت تقریبی 70 % مردم کاتولیک، 20 % پروتستان و 10 % باقی به سایر ادیان اعتقاد دارند.

مزایای پاسپورت دومینیکا

• امکان سفر بدون ویزا به بیش از 145 کشور دنیا، از جمله کشور های حوزه شنگن
• اخذ ویزای دانشجوئی در انگلستان برای شما و اجازه کار و اقامت پس از پایان تحصیلات با داشتن پاسپورت دومینیکا
• امکان گرفتن تابعیت مادام العمر و پاسپورت دوم در زمان کوتاه

• افتتاح انواع حسابهای بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی با داشتن پاسپورت دومینیکا
• فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان

• امکان زندگی در بسیاری از کشورهای حوزه دریای کارائیب از جمله باهاماس، بلیز، برمودا و هائیتی با در دست داشتن پاسپورت دومینیکا
• عدم اجبار به زندگی در دومینیکا به عنوان یک شهروند جدید
• امکان زندگی مادام العمر برای خودتان، همسر و فرزندانتان در این کشور زیبا

مناطقی که برای دارندگان پاسپورت دومینیکا جهت ورود نیاز به ویزا ندارد

برای بررسی لیست کامل کشور ها می توانید مقاله کشورهای بدون ویزا با پاسپورت دومینیکا (کلیک کنید) را مطالعه فرمایید.

نقشه کشور های بدون ویزا با پاسپورت دومینیکا

نقشه کشور های بدون ویزا با پاسپورت دومینیکا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس حاصل فرمایید.

فرم مشاوره تخصصی و رایگان

فرم تماس با ما

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سوالات متداول

1- مزایای شهروندی Dominica چیست؟

هنگامی که تابعیت دومینیکا به شما داده می‌شود، شما از تمامی حقوق، یکسان با شهروندان دومینیکا برخوردار خواهید بود بنابراین شما در هر زمان حق زندگی و کار در دومینیکا را خواهید داشت.
با داشتن پاسپورت دومینیکا، می‌توانید بدون ویزا به ۱۴۳ کشور جهان، از جمله انگلستان و کشورهای اروپایی و شینگن به‌راحتی سفر کنید.

2- آیا جهت تمدید پاسپورت مجدد باید مبلغ سرمایه‌گذاری را پرداخت نماییم؟

خیر، سرمایه‌گذاری فقط یک بار برای دریافت پاسپورت می‌باشد. هنگام تمدید گذرنامه نیازی به سرمایه‌گذاری مجدد نمی‌باشد لذا فقط با پرداخت هزینه تمدید گذرنامه (۱۲۰۰ دلار)، پاسپورت دومینیکا را تمدید خواهید کرد.

3- حداقل مبلغ موردنیاز برای سرمایه‌گذاری چقدر است؟

حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری 200.000 دلار است.

4- آیا برای به دست آوردن تابعیت باید در دومینیکا سکونت داشته باشم؟

خیر. شما لازم نیست قبل یا بعد از اعطای تابعیت و پاسپورت، در دومینیکا اقامت کنید.

5- جهت دریافت پاسپورت باید به دومینیکا سفر کنیم؟

خیر، نیازی به سفر به دومینیکا نمی‌ باشد. در حال حاضر الزام مصاحبه اجباری برای شهروندی و اخذ پاسپورت دومینیکا توسط برنامه سرمایه‌ گذاری وجود ندارد.

6- آیا می‌توانم درخواست تابعیت را خودم ارسال کنم یا با مراجعه به سفارت برای شهروندی اقدام کنم؟

خیر. درخواست‌ها باید از طریق نمایندگان مجاز ارسال شود. دولت دومینیکا برای اهداء تابعیت نمایندگانی را برگزیده است و این کار فقط از طریق این نمایندگان انجام می‌گردد و دولت مستقیماً تقاضایی را نمی‌ پذیرد.

7- پروسه درخواست تا اخذ پاسپورت چه مدت‌زمان می‌برد؟

از زمان ارسال اسناد موردنیاز پردازش کمتر از 8 ماه صورت می‌ پذیرد.

5 نظر در “پاسپورت دومینیکا

  1. ali گفت:

    سلام به شما دوست عزیز
    یک سوالی از خدمت شما داشتم
    خرید کدام پاسپورت ارزش بیشتری دارد برای سفر به آمریکا و خرید خانه و ساکن شدن.
    پاسپورت گرانادا / پاسپورت سنت لوسیا / پاسپورت سنت کیتس و نویس / پاسپورت دومینیکا / …

    1. mohammadi گفت:

      با سلام و تشکر از مطرح کردن سوال شما. پاسپورت هایی که شما فرمودید هیچ کدام مستقیما امکان ورود به امریکا را ندارند. البته با داشتن هر کدام از آنها به سادگی امکان دریافت ویزای ایالات متحده وجود دارد. نکته مهم این است که از موارد ذکر شده شما در حال حاضر در زمان پاسخ به این سوال تنها امکان اخذ پاسپورت کشور دومینیکا برای ایرانی ها وجود دارد و بقیه کشور ها به شهروندان ایرانی، برنامه پاسپورت از طریق سرمایه گذاری را ارائه نمی دهند.

  2. سامان گفت:

    متشکرم از مطلب جامع و خوب شما

  3. بختیاری گفت:

    سلام وقتتون بخیر، ممنون از مقاله خوبتون. ببخشید من داشتم درباره نحوه گرفتن پاسپورت دومینیکا میخوندم، نوشته بود هزینه برای پر کردن فرم درخواست 25 هزار دلار آمریکاست! خواستم بدونم این درسته؟!

    1. mohammadi گفت:

      سلام وقت بخیر.
      اخیرا محدودیت های جدیدی برای دریافت پاسپورت دومینیکا برای ایرانیان اعمال شده و هزینه های بررسی سوابق متقاضیان بسیار افزایش یافته. این مبلغ برای پر کردن فرم درخواست نیست بلکه برای بررسی دقیق تر سوابق متقاضیانی است که با تابعیت ایرانی برای دریافت پاسپورت دومینیکا اقدام می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات موسسه حقوقی سام