اقامت مالتا

مالتا جزیره ای کوچک در قلب مدیترانه است که قبلا جزئی از خاک ایتالیا بوده است و پایتخت آن والتا می باشد.
مالتا نیز مانند ایتالیا و یونان کشوری تاریخی ست که دارای آثار باستانی باشکوهی می باشد. لقب جالبی که برای این کشور انتخاب شده "موزه در هوای آزاد" است زیرا که مجسمه های زیبایی اطراف این شهر را محسور کرده است.

اقامت مالتا

مخاطب محترم، لطفا به آپدیت های انتهای متن توجه فرمایید.

درباره مالتا:

مالتا جزیره ای کوچک در قلب مدیترانه است که قبلا جزئی از خاک ایتالیا بوده است و پایتخت آن والتا می باشد.
مالتا نیز مانند ایتالیا و یونان کشوری تاریخی ست که دارای آثار باستانی باشکوهی می باشد. لقب جالبی که برای این کشور انتخاب شده "موزه در هوای آزاد" است زیرا که مجسمه های زیبایی اطراف این شهر را محسور کرده است.

راه های دریافت اقامت کشور مالتا:

  1. روش اجاره ملک:

در صورت اجاره ملک به ارزش حداقل 9600 یورو در سال، فرد متقاضی، همسر و فرزندان زیر 25 سال ایشان مشمول دریافت اقامت کشور مالتا می باشند. فرزندان بالای 25 سال در صورت اثبات عدم توانایی کار و استقلال، می توانند اقامت دریافت کنند.
لازم به ذکر است فرد متقاضی باید مدارک مالی دال بر درآمد سالانه 100 هزار یورویی را به دولت مالتا ارائه کرده و 15% از این مبلغ معادل 15 هزار یورو به صورت سالانه را به دولت مالتا به عنوان مالیات پرداخت کند.

     مزایای دریافت اقامت مالتا از روش اجاره ملک:

• عدم محدودیت سنی.
• امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن.
• سهولت در تمدید مجوز اقامت.
• امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی.
• سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان.
• عدم نیاز به سرمایه گذاری و خرید ملک در اروپا.
• آب و هوای مدیترانه ای در محیطی دوستانه و انگلیسی زبان.
• بدون محدودیت زمانی برای اقامت در مالتا (فقط یک روز باید در مالتا باشید)

   2.روش سرمایه گذاری:

با خرید ملک به ارزش حداقل 275 هزار یورو می توان اقامت دائم مالتا را اخذ کرد.
اقامت از طریق سرمایه گذاری، شامل افراد ذیل می شود:
مالک، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 25 سال ایشان.

     مزایای اقامت مالتا از طریق خرید ملک:

• عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت
• عدم محدودیت سنی
• امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن
• متقاضی، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 25 سال ایشان از ابتدا مشمول دریافت اقامت دائم می شوند.
• سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان
• آب و هوای مدیترانه ای در محیطی دوستانه و انگلیسی زبان
• بدون محدودیت زمانی برای اقامت در مالتا (فقط یک روز باید در مالتا باشید)

برای اطلاع از هزینه اخذ اقامت کشور مالتا، با شماره های مشاوره موسسه سام تماس بگیرید.


ویزای شینگن مولتیپل سوییس

ویزای شینگن مولتی فرانسه

ویزا 3ساله شینگن

نمونه گواهی شهروندی

نمونه صفحه اول پاسپورت دومینیکا

نمونه پاسپورت دومینیکا (3)

نمونه پاسپورت دومینیکا (2)

نمونه اقامت اسلواکی

گواهی شهروندی

گواهی شهروندی دومینیکا

   مشاوره رایگان
۰۲۱-۲۶۷۶۶۴۴۵
۰۲۱-۲۶۷۶۶۴۳۹
۰۹۱۲-۵۲۳۴۵۰۳ telegram
مشاوره رایگان   ۲۶۷۶۶۴۴۵-۰۲۱   ۲۶۷۶۶۴۳۹-۰۲۱   ۵۲۳۴۵۰۳-۰۹۱۲telegram