اقامت لیتوانی

در این روش متقاضی پس از ثبت شرکت در لیتوانی با حداقل سرمایه 30000 یورو ، می تواند با ویزای اولیه به لیتوانی سفر کند و در آنجا دفتر اجاره کند و حداقل 3 نفر لیتوانیایی را به صورت تمام وقت استخدام کند.
متقاضی می تواند پس از گذشت حداقل 6 ماه از فعالیت شرکت جدید خود، برای اقامت لیتوانی اقدام کند.
پس از دریافت کارت اقامت، صاحب شرکت باید سالانه حدودا 2500 یورو بابت مجموع هزینه های دولتی و عوارض کارت اقامت خود به اضافه 5000 یورو بابت نیمی از مجموع بیمه 3 نفر کارمند لیتوانیایی استخدام شده و دیگر هزینه های نگهداری شرکت، پرداخت کند.
هنگام درخواست اقامت لیتوانی، با شما مصاحبه می شود و برای اینکه در این مصاحبه رد نشوید، باید یک بیزینس پلان خوب به زبان انگلیسی آماده کنید.
مصاحبه ی شما به زبان انگلیسی خواهد بود و شما باید به زبان انگلیسی مسلط باشید.
نکته دیگر اینکه پیشینه شما باید پاک باشد؛ بدون جرم، بدون اخراج و ...

اقامت لیتوانی

مخاطب محترم، لطفا به آپدیت های انتهای متن توجه فرمایید.

راه های دریافت اقامت کشور لیتوانی:

ثبت شرکت:

در این روش متقاضی پس از ثبت شرکت در لیتوانی با حداقل سرمایه 30000 یورو ، می تواند با ویزای اولیه به لیتوانی سفر کند و در آنجا دفتر اجاره کند و حداقل 3 نفر لیتوانیایی را به صورت تمام وقت استخدام کند.
متقاضی می تواند پس از گذشت حداقل 6 ماه از فعالیت شرکت جدید خود، برای اقامت لیتوانی اقدام کند.
پس از دریافت کارت اقامت، صاحب شرکت باید سالانه حدودا 2500 یورو بابت مجموع هزینه های دولتی و عوارض کارت اقامت خود به اضافه 5000 یورو بابت نیمی از مجموع بیمه 3 نفر کارمند لیتوانیایی استخدام شده و دیگر هزینه های نگهداری شرکت، پرداخت کند.
هنگام درخواست اقامت لیتوانی، با شما مصاحبه می شود و برای اینکه در این مصاحبه رد نشوید، باید یک بیزینس پلان خوب به زبان انگلیسی آماده کنید.
مصاحبه ی شما به زبان انگلیسی خواهد بود و شما باید به زبان انگلیسی مسلط باشید.
نکته دیگر اینکه پیشینه شما باید پاک باشد؛ بدون جرم، بدون اخراج و ...


سوالات متداول در مصاحبه دریافت اقامت لیتوانی:

1.چرا تصمیم به انجام بیزینس در لیتوانی گرفتید؟
2.فعالیت هایی که در لیتوانی میخواهید انجام دهید را مشخص کنید؟
3.چند نفر کارمند میخواهید در شرکت استخدام کنید؟
4.چه کسی حسابداری شما را مدیریت می کند؟
5.برآورد شما از هزینه و درآمد ماهانه کسب و کارتان در لیتوانی چیست؟
6.با کدام کشورها میخواهید کار کنید؟
7.با کدام شرکت ها میخواهید کار کنید؟


مدارک لازم جهت اخذ اقامت لیتوانی از روش ثبت شرکت:

1.اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی و همراهان که باید حتما صفحه اول پاسپورت امضا شده باشد. (تاییدیه دادگستری و همچنین وزارت امور خارجه کشور متقاضی)
2.اسکن یک قطعه عکس شش در چهار متقاضی و همراهان
3.آدرس محل سکونت متقاضی و همراهان به صورت کامل به همراه کدپستی 10 رقمی
4.شماره های تماس کلیه متقاضیان (ثابت و همراه)
5.ترجمه مدارک تولد فرزند (در صورت دارا بودن فرزند) و شناسنامه والدین (تاییدیه دادگستری و همچنین وزارت امور خارجه کشور متقاضی)


ویزای شینگن مولتیپل سوییس

ویزای شینگن مولتی فرانسه

ویزا 3ساله شینگن

نمونه گواهی شهروندی

نمونه صفحه اول پاسپورت دومینیکا

نمونه پاسپورت دومینیکا (3)

نمونه پاسپورت دومینیکا (2)

نمونه اقامت اسلواکی

گواهی شهروندی

گواهی شهروندی دومینیکا

   مشاوره رایگان
۰۲۱-۲۶۷۶۶۴۴۵
۰۲۱-۲۶۷۶۶۴۳۹
۰۹۱۲-۵۲۳۴۵۰۳ telegram
مشاوره رایگان   ۲۶۷۶۶۴۴۵-۰۲۱   ۲۶۷۶۶۴۳۹-۰۲۱   ۵۲۳۴۵۰۳-۰۹۱۲telegram