• مشاوره رایگان

  • 021-26766445

  • 021-26766439

  • 0912-5234503 

شنبه, 06 شهریور 1395 ساعت 20:58

اقامت قبرس

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

اقامت قبرس

اقامت قبرس به دو صورت دائم و موقت صادر می شود.

راه های اخذ اقامت دائم:

1.از طریق ازدواج:

اقامت دائم قبرس به افرادی که با اتباع قبرسی ازدواج نمایند داده می شود.

 

2.از طریق خرید ملک:

در این روش متقاضی باید حداقل 300 هزار یورو در بخش املاک قبرس سرمایه گذاری کند که 200 هزار یورو آن باید به صورت نقد بوده و الباقی آن می تواند به صورت تسهیلات و وام بانکی باشد.


راه های اخذ اقامت موقت:

1.تحصیل:

اقامت موقت قبرس به افرادی که در دانشگاه های قبرسی پذیرش بگیرند و تحصیل کنند داده می شود. این افراد تا هر زمانی که تحصیلشان ادامه یابد می توانند اقامت خود را تمدید کنند. همچنین این افراد پس از پایان دوره تحصیل می توانند از روشهای دیگری اقامت خود را تمدید کنند.


2.تحصیل فرزندان:

والدینی که فرزند خود را در یکی از مدارس قبرس ثبت نام کنند، می توانند برای خود و فرزند خود اقامت موقت بگیرند. این افراد اجازه کار استخدامی نخواهند داشت ولی در صورت کارآفرینی از طریق ثبت شرکت می توانند کار کنند.


3.افراد متخصص:

افراد متخصصی که دارای پیشنهاد کار از شرکت های قبرسی باشند، واجد شرایط اخذ اقامت موقت قبرس هستند. این افراد تا زمانی که قرارداد کاری دارند، می توانند اقامت خود را تمدید نمایند.


4.ثبت شرکت:

افرادی که در قبرس شرکت ثبت کنند و مقدار مشخصی سرمایه اولیه داشته باشند واجد شرایط اخذ اقامت موقت قبرس هستند. این افراد تا زمانی که شرکت آنها دایر است، می توانند اقامت خود را تمدید کنند و در قبرس کار کنند.


تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم:

طبق قانون افرادی که اقامت موقت قبرس را از طریق ثبت شرکت کسب کرده اند و شرکتشان سه سال در قبرس فعال باشد، می توانند برای تبدیل اقامت موقت خود به اقامت دائم اقدام نمایند.
برای اخذ اقامت دائم، باید احراز شود که افراد از نظر مالی مستقل هستند و سربار دولت قبرس نخواهند شد و همچنین تخصص یا سرمایه آنها در طول مدتی که در قبرس بوده اند به پیشرفت این کشور کمک کرده است.
آنها باید در یک مصاحبه نیز شرکت کنند و نشان دهند که به فرهنگ و جامعه قبرس علاقه مندند.


تابعیت قبرس:

به افرادی که تابعیت قبرس را بگیرند ، پاسپورت قبرسی داده خواهد شد.
طبق قانون اتحادیه اروپا ، افرادی که به هر روش قانونی در هر یک از کشورهای اروپایی ۷ سال زندگی کرده باشند می توانند برای گرفتن تابعیت (اخذ پاسپورت) درخواست بدهند.


قبرس و پیمان شنگن:

کسانی که اقامت دائم قبرس را دارند، میتوانند بدون نیاز به ویزا به تمام کشورهای اروپایی سفر کنند.
به دلیل مشکلی که بین قبرس جنوبی و ترکیه بر سر قسمت های اشغالی وجود دارد، قبرس تاکنون به طور کامل وارد پیمان شنگن نشده است. بنابراین کسانی که اقامت موقت قبرس را می گیرند، برای سفر به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزا دارند.
اگر کسی ویزای شنگن داشته باشد می تواند پس از ورود به کشور مبدا (صادر کننده ویزا) وارد قبرس شود و در طول مدتی که ویزای شنگن او معتبر است در قبرس بماند.


 اخذ پاسپورت اروپایی ، پاسپورت قبرس:

در اتحادیه اروپا، قبرس تنها کشوری است که در حال حاضر ارائه دهنده تابعیت و پاسپورت در زمان کوتاه 3 تا 4 ماه بدون نیاز به داشتن اقامت قبرس و بدون آزمون زبان به متقاضیان است. قبرس سریع ترین راه برای به دست آوردن تابعیت اتحادیه اروپا را دارد. سرمایه گزار، همسر و فرزندان تحت تکفل زیر 28 سال طی گذراندن مراحل و در مدت 3 تا 4 ماه همزمان پاسپورت اروپایی دریافت خواهند نمود.
این برنامه سرمایه گذاری در اوراق دولتی و یا در بانک و یا املاک در قبرس بین 2.5 تا 5 میلیون یورو میباشد که پس از مدت 3 سال این سرمایه را می توان برداشت نمود.


 سرمایه گذاری مورد نیاز برای اخذ پاسپورت قبرس:

1. سپرده بانکی:

سرمایه گذار بایستی مبلغ 5 میلیون یورو را به مدت 3 سال در بانک قبرس و یا اوراق دولتی سرمایه گذاری کند. این مبلغ پس از 3 سال قابل برداشت می باشد.

 

2. سرمایه گذاری در املاک قبرس:

متقاضی با سرمایه گذاری در املاک می تواند برای اخذ تابعیت و پاسپورت قبرس اقدام نماید. متقاضی بایستی حداقل مبلغ 2،5 میلیون یورو در املاک و مستغلات سرمایه گزاری نماید.

در هر دو روش، هزینه های دولتی و وکیل به صورت مجزا پرداخت می شود.


 شرایط اخذ پاسپورت قبرس:

اخذ پاسپورت قبرس و شهروندی اتحادیه اروپا در طی زمان حدود 3 ماه می باشد.

این برنامه سرمایه گذاری در سپرده دولتی و یا در بانک و یا املاک در قبرس بین 2.5 تا 5 میلیون یورو میباشد.

سرمایه پس از مدت 3 سال قابل برداشت است.

این قوانین برای تمامی ملیت ها قابل اجرا است.

تابعیت دوگانه در قبرس مجاز است. در برخی از کشورها به محض دریافت پاسپورت آن کشور، پاسپورت قبلی شخص باید باطل شود.

برای اخذ پاسپورت و گذراندن مراحل اداری، نیازی به داشتن اقامت قبرس نیست.

سرمایه گزار، همسر و فرزندان تحت تکفل زیر 28 سال همزمان پاسپورت اروپایی دریافت خواهند نمود. با توجه به قوانین قبرس ، فرزندان بزرگسال (بین 18 تا 28 سال) در صورتی که دانشجو در دانشگاه و یا کالج هستند وابسته به والدین شناخته شده و واجد شرایط برای اخذ پاسپورت در نظر گرفته میشوند.


 ویزای توریستی قبرس:

ویزای توریستی قبرس ، به متقاضیانی داده خواهد شد که به قصد بازدید و تفریح، می‌خواهند به این کشور سفر کنند. ویزای توریستی ، اجازه‌ی کار یا اقامت طولانی‌‌مدت را به فرد نمی‌دهد و تنها به صورت ویزای کوتاه مدت صادر خواهد شد. در صورت تقاضای ویزای توریستی قبرس ، مصاحبه انجام خواهد شد و حضور متقاضی در سفارت قبرس الزامی است. برای دریافت وقت سفارت ، شخص درخواست‌کننده‌ی ویزا باید به‌صورت حضوری به سفارت جمهوری قبرس مراجعه نماید.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. جهت درخواست ویزای قبرس ، فرم مربوطه را باید حضوراً از ساختمان اداری سفارت جمهوری قبرس دریافت نمود.

حتما توجه فرمایید چنانچه قصد سفر خانوادگی دارید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ پر کنید.


 درباره قبرس:

جمهوری قبرس کشوری جزیره‌ای است، در شرق دریای مدیترانه که پایتخت آن نیکوزیا است. این کشور به دو بخش قبرس شمالی (بخش ترک‌نشین) و قبرس جنوبی ( قبرس اروپایی ) یا بخش یونانی‌نشین تقسیم می‌شود که در آن هردو زبان ترکی و یونانی رسمی هستند. یونانی ‌ها ارتودوکس و ترک‌های قبرس مسلمان هستند. جزیره قبرس بعد از جزیره ساردنی و سیسیل سومین جزیره بزرگ در دریای مدیترانه ‌است و جمهوری قبرس از اعضای اتحادیه اروپا می‌باشد. قبرس از نقاط گردشگرپذیر مدیترانه ‌است و در ۱ ژانویه ۲۰۰۸ به حوزه یورو پیوست.

جمعیت کل جزیره قبرس یک میلیون و صد هزار نفر است و جمعیت جمهوری قبرس بدون احتساب قبرس شمالی ۸۴۰ هزار نفر است. ۷۷ درصد مردم این جزیره یونانی و ۱۸ درصد نیز از ترک های قبرس هستند.

این جزیره به خاطر مکان راهبردی خود در طی تاریخ مورد حمله و اشغال امپراتوری‌های گوناگون ازجمله هیتی‌ها، آشوری‌ها، مصری‌ها، ایرانیان، یونانی‌ها، رومی‌ها، بیزانسی‌ها، عثمانی‌ها و اعراب قرار گرفته‌است. اسکندر مقدونی در ۳۳۳ پیش از میلاد قبرس را از ایران جدا کرد.

 

موقعیت جغرافیایی قبرس:

کشور قبرس در دریای مدیترانه قرار دارد. موقعیت دقیق این کشور شرق دریای زیبای مدیترانه است. پایتخت قبرس نیکوزیا نام دارد.

 

شرایط آب و هوایی قبرس:

قبرس دارای تابستان‌ های گرم و خشک و طولانی است که از اواسط ماه می تا اواسط اکتبر به طول می انجامد. زمستان‌ در قبرس کوتاه، ملایم و گاهی نیز با بارندگی همراه است و مدت آن نیز از دسامبر تا فوریه است.

 

اقتصاد قبرس:

اقتصاد جزيره قبرس از اغاز استقلال مبتني بر سيستم بازار ازاد بوده است. صادرات عمده ي قبرس شامل : محصولات كشاورزي(گندم ، جو ، سيب زميني ، ومركبات)، ميوه هاي مختلف، تنباكو ، محصولات صنعتي ، انواع البسه ، كفش وصنايع دستي بوده است. واردات عمده نيز شامل: مواد خوراكي ، دام زنده، نفت ومحصولات شيميايي است.

خواندن 322 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 20 دی 1395 ساعت 18:23

نمونه کارها


نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه اقامت آلمان

نمونه اقامت آلمان

نمونه blue-paper

نمونه blue-paper

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت 2 ساله

اقامت 2 ساله

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

ویزا نوع D

ویزا نوع D

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن یک ساله

ویزای شینگن یک ساله

ویزای مولتیپل

ویزای مولتیپل

ویزای یک ساله

ویزای یک ساله