• مشاوره رایگان

  • 021-26766445

  • 021-26766439

  • 0912-5234503 

شنبه, 06 شهریور 1395 ساعت 20:51

اقامت انگلستان

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

اقامت انگلستان

راه های دریافت اقامت کشور انگلستان:


1.سرمایه گذاری

با سرمایه گذاری به مبلغ 2 میلیون پوند ( برای 6 سال) در زمینه های زیر، به سرمایه گذار و خانواده او (همسر و فرزندان زیر 18 سال) اقامت انگلستان داده می شود:
1. اوراق قرضه دولتی
2. خرید سهام شرکت های انگلیسی
3. سرمایه گذاری در شرکت های انگلیسی


نکات مهم

این سرمایه گذاری پس از قبولی پرونده متقاضی، توسط اداره مهاجرت انگلستان انجام می گیرد.
فرآیند بررسی پرونده در این برنامه، 3 ماه زمان می برد.
در ابتدا به متقاضی و خانواده او اقامت 40 ماهه اعطا می شود، در انتهای 40 ماه، یک اقامت 2 ساله دیگر تمدید می شود.
متقاضی نمی تواند بیش از 180 روز از سال را در خارج از انگلستان باشد.
پس از 5 سال زندگی در انگلستان، متقاضی و خانواده او می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایند.
پس از اخذ اقامت دائم و دارا بودن شرایط زیر، افراد می توانند با درخواست شهروندی انگلستان، پاسپورت انگلیسی برای خود دریافت نمایند:
• 6 سال زندگی در انگلستان
• تسلط بر زبان انگلیسی
• پرداخت به موقع عوارض و مالیات ها در 6 سال گذشته
• نداشتن سابقه کیفری در 6 سال گذشته
پاسپورت کشور انگلستان، معتبرترین پاسپورت دنیا می باشد و دارنده آن می تواند به بیش از 174 کشور دنیا از جمله آمریکا، کانادا، مکزیک، استرالیا، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کلیه کشورهای آمریکای جنوبی، بدون نیاز به ویزا سفر کند.


2.ثبت شرکت:

برای اخذ اقامت از روش روش ثبت شرکت سه شرط وجود دارد:
1.مبلغ سرمایه گذاری متقاضی باید حداقل 200.000 پوند باشد.
2.متقاضی باید مدرک زبان C1 معادل IELTS 7.0 را داشته باشد.
3.متقاضی باید مبلغ مورد نیاز جهت گذراندن زندگی خود و خانواده خود را داشته باشد.
در صورتی که متقاضی یکی از شروط بالا را نتواند تامین کند، درخواست اقامتش رد خواهد شد.
در صورت تایید برنامه تجاری متقاضی، در ابتدا ویزای اقامتی 3 ساله دریافت می شود که پس از پایان این مدت، شرایط شرکت و بیزنس مورد بررسی قرار میگیرد تا در صورت فعال بودن، مدت ویزا تمدید گردد.
اقامت اعطا شده می تواند پس از 5 سال به اقامت دائم تبدیل شود و پس از این مدت متقاضی می تواند برای اخذ پاسپورت، درخواست بدهد.
این اقامت برای همسر و فرزندان زیر 18 سال متقاضی (در صورت تمایل متقاضی) صادر می شود.
همسر متقاضی می تواند در انگلستان شاغل شود و فرزندان ایشان می توانند از شرایط تحصیل رایگان در انگلستان بهره مند شوند.

خواندن 938 دفعه

نمونه کارها


نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت از طریق تمکن مالی

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه برگه اقامت سوئد

نمونه اقامت آلمان

نمونه اقامت آلمان

نمونه blue-paper

نمونه blue-paper

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزای 3 ساله شنگن مولتی

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزا تایپ D

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزای اقامتی

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه ویزا 1 ساله مولتیپل

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

نمونه برگه اقامت از طریق ثبت شرکت

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت تمکن مالی - سرپرست

اقامت 2 ساله

اقامت 2 ساله

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

ویزا نوع D

ویزا نوع D

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی - همراه

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی

اقامت تمکن مالی

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان - سرپرست

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

اقامت یونان

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

کارت اقامت تمکن مالی اتریش

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن مولتیپل

ویزای شینگن یک ساله

ویزای شینگن یک ساله

ویزای مولتیپل

ویزای مولتیپل

ویزای یک ساله

ویزای یک ساله